iPhone 6(S)(+) SIM Problem

Discussion in 'iPhone' started by PLEASEUHELPME, Apr 23, 2018.

  1. PLEASEUHELPME, Apr 23, 2018
    Last edited by a moderator: Apr 23, 2018

    PLEASEUHELPME macrumors newbie

    PLEASEUHELPME

    Joined:
    Apr 23, 2018
    Location:
    Republic of Korea
    #1
    Pleaase help me im in an hurry
    ok so my friend has a sim that i can use to unlock my iphone six but when i tried to put the sim into my phone it said invalid sim but her phine which was android popped up a small screen saying setup new iphone or renew old iphone? Idrk what the other one said but if i click setup new iphone would it setup mine or it would set up hers which i think is impossible since its a android phone

    i live in japan and al sims are the same if you gut it from the same brand in which case is this company called au please reply fast


    [MOD NOTE]
    I changed the case from all upper case.
     
  2. thewap, Apr 23, 2018
    Last edited by a moderator: Apr 23, 2018

    thewap macrumors 6502a

    thewap

    Joined:
    Jun 19, 2012
    #2
    Might be a faulty or incorrect sim card that was sent to you by AU. It is probably a question better discussed with AU and the sim card they sent you.
     
  3. Newtons Apple macrumors Core

    Newtons Apple

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Location:
    Jacksonville, Florida

Share This Page