SSD for Aluminum Macbook 13inch

Discussion in 'MacBook' started by Zillicah, Jul 14, 2009.

  1. Zillicah macrumors member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    #1
    I want to get a SSD for my aluminum macbook 13inch, which SSD will works for this computer?
     
  2. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    You can have a read at this first: Click Me

    Very useful in determining SSDs. IMO, get an Intel drive.
     
  3. Zillicah thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    #3
    im not very "techy" so i don't get that chart lol
     
  4. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #4
    LOl, personal advise, get an Intel drive or a Vertex drive, those are tested throughly by many people and are given top marks.

    However, rumors have it Intel will be unveiling new SSDs (bigger capacities) pretty soon. So you'd do best if you waited out a bit.
     
  5. Zillicah thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    #5
    What do you think of the g.skill falcon 128gb? I think I might go for that one.
     
  6. tempusfugit macrumors 65816

    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    Chicago
    #6

    then why are you even getting an ssd? if you're not doing anything techy its really not cost effective...
     
  7. Zillicah thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    #7
    Since when do you need to be "techy" to need an SSD? I'm not techy when it comes to hard drives. I didn't ask if I need one, I asked which SSD would be good.
     
  8. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #8
    Falcons are new and not throughly tested yet. So I have to reserve my judgment on those.
     
  9. Zillicah thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 12, 2009
  10. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #10
    Don't know. All we know is rumor around the internet. Probably true since, Intel is due for a refresh.
     

Share This Page