Starbucks fail!

Discussion in 'iOS Apps' started by frunkis54, Oct 3, 2012.

  1. frunkis54 macrumors 65816

    frunkis54

    Joined:
    Apr 2, 2009
    #1
    Starbucks updates their app for ios6 and passbook but forget to update for iphone 5.:rolleyes:
     
  2. millerhifi macrumors regular

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Location:
    Los Angeles Ca
    #2
    Yeah, they blew that! Lame
    Glad to finally have a passbook account though. :)
     
  3. morty192 macrumors regular

    Joined:
    Jul 26, 2010
    #3
    Maybe I'm missing something but they didn't add passbook comparability just ios6 comparability? At least in UK but app shouldn't be that different should it?
     
  4. siurpeeman macrumors 603

    siurpeeman

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Location:
    the OC
    #4
    is it really that big of a deal when the point of the update is to use your starbucks card without unlocking your phone and opening the app?
     
  5. petes67bird macrumors newbie

    Joined:
    Oct 3, 2012
    Location:
    Illinois
    #5
    My wife is really excited about using this at starbucks lol.
     
  6. zorinlynx macrumors 601

    zorinlynx

    Joined:
    May 31, 2007
    Location:
    Florida, USA
    #6
    American also updated their app and didn't update for the iPhone 5.

    Not that it'd really benefit from the taller screen, but...

    Lazy devs! :)
     
  7. millerhifi macrumors regular

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Location:
    Los Angeles Ca
    #7
    Yes, they did add it. At least here in the US. App looks the same but a soon as I opened it up it asked me if I wanted to set up my passbook and add my favorite locations.
     
  8. appswipe macrumors 6502

    Joined:
    Aug 18, 2012
    #8
    Have you used any PassBook cards yet? So far they all required opening the app and even with my Target Card the passbook was showing an expired coupon so I had to go to the actual app to get the current one.
     
  9. frunkis54 thread starter macrumors 65816

    frunkis54

    Joined:
    Apr 2, 2009
    #9
    It's annoying when u type I miss type a lot on the apps not for iPhone 5
     
  10. Roessnakhan macrumors 68040

    Roessnakhan

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    ABQ
    #10
    I'm surprised they didn't optimize the app for the iPhone 5 yet. But still, they have parts of that app that still aren't retina graphics.

    I wish Southwest would update with Passbook, or have an app like Kayak generate them.
     
  11. ixodes macrumors 601

    ixodes

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Location:
    Pacific Coast, USA
    #11
    True.

    After all the excuses as to why they kept it narrow, & wouldn't go larger because they didn't want to burden the developers, it turns out the compatibility issue is still a problem.

    Apple replaces common sense with some very odd thinking. :eek:
     
  12. millerhifi macrumors regular

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Location:
    Los Angeles Ca
    #12
    Exactly! Very annoying...
     
  13. VacTacks11 macrumors member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    #13
    I'm in Canada, just updated the app (did confirm it has iOS 6 compatibility), have 2 cards stored, and I wasn't prompted to sync or create anything for Passbook.

    Disappointed. I use my Starbucks app nearly every day.
     
  14. mikalh78 macrumors regular

    Joined:
    Oct 21, 2008
    #14
    Same here, from Canada, only saw a nicer launch screen thats all.
     
  15. JoshGlzBrk macrumors 6502a

    JoshGlzBrk

    Joined:
    Aug 27, 2009
    #15
    As if it matters... You don't do any typing on this app. The bar code for the barista will be a little higher up than usual. Big deal.
     
  16. AppleFan91 macrumors 65816

    AppleFan91

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Location:
    Indy, US
    #16
    Same thing with the Chase Banking mobile app. They updated it for iOS 6 support but its still crunched like it was on the 4S's screen
     
  17. michael31986 macrumors 68040

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #17
    U still have to unlock the phone to use passbook. Who here said u don't have to unlock?
     
  18. Gjwilly macrumors 68030

    Joined:
    May 1, 2011
    Location:
    SF Bay Area
  19. petes67bird macrumors newbie

    Joined:
    Oct 3, 2012
    Location:
    Illinois
    #19
    Thats frustrating for me which is why I am glad I have 2 phones. My Sony Ion is my personal phone and doesnt have these app problems. My iphone 5 is the work phone so I can live with some of the flaws up to this point. I only hope they get fixed quickly.
     
  20. dualmax macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2010
    #20
    what do u mean ita not iphone 5 compatible? i added it to my passbook today
     
  21. jlake02 macrumors 68020

    jlake02

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Location:
    L.A.
    #21
    Is anyone going to actually use the location feature?

    Personally I worry that having my phone check 24/7 to see if I'm at Starbucks would not exactly help battery life.

    I kept it off. I'll just click Passbook manually. :D
     
  22. millerhifi macrumors regular

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Location:
    Los Angeles Ca
    #22
    I just killed it! It's constantly pinging my location. I don't need anymore battery drain...
     
  23. AppleFan91 macrumors 65816

    AppleFan91

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Location:
    Indy, US
    #23
    I mean its not a huge deal, but seeing these black bars where there normally aren't is slightly annoying
     
  24. frunkis54 thread starter macrumors 65816

    frunkis54

    Joined:
    Apr 2, 2009
    #24
    Look at the screen it still has Bars on the top and bottom.
     
  25. vastoholic macrumors 68000

    vastoholic

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Location:
    Tulsa, OK

Share This Page