Swapping motherboards with iphone 3gs and 3g.

Discussion in 'iPhone' started by Justinz, Apr 18, 2011.

  1. Justinz macrumors newbie

    Joined:
    Dec 24, 2010
    #1
    I am trying to switch my 3g motherboard or logic board w.e with the iphone 3gs. I did everything swaped digitalizer screen and the sound board thing at the bottom which connects the itunes cable and speaker. Swapped those, I broke the screen from the 3gs so I need to buy a new one. But then when I put back together the 3gs it turns on bc I turn the silent off and on and the phone vibrates but I get nothing on the screen just black.. I connected the cables is there something I'm doing wrong. Also I switched the cameras also.
    Don't ask why I'm doing this.
     
  2. Inkllicious macrumors regular

    Joined:
    Feb 11, 2011
  3. Nukemkb macrumors 6502a

    Nukemkb

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    Columbia, SC
    #3
    Needs pics! Any pictures for posting? Sounds like an interesting project.
     
  4. Justinz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 24, 2010
    #4
    sorry my question is why on the 3gs the screen doesnt show up but on the iphone 3g the screen does. but its broken..
     
  5. lilcosco08 macrumors 65816

    lilcosco08

    Joined:
    May 27, 2010
    Location:
    Dayton
    #5
    Are you trying to use the 3g display on the 3gs?
     
  6. Justinz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 24, 2010
    #6
    yes swap them, using a 3g display on 3gs and 3gs display on 3g
     
  7. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  8. wordoflife macrumors 604

    wordoflife

    Joined:
    Jul 6, 2009
    #8
    I agree. I thought I read somewhere about the connections for each type of screen to be different.
    Good luck.
     
  9. Inkllicious macrumors regular

    Joined:
    Feb 11, 2011
    #9
    Correct. The screens are different, One is 24-bit, The other is 18bit.

    or something like that
     
  10. stuffradio macrumors 65816

    Joined:
    Mar 17, 2009
    #10
    I think you mean 16 bit, I've never heard of an 18 bit screen.
     
  11. macingman macrumors 68020

    macingman

    Joined:
    Jan 2, 2011
    #11
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8H7 Safari/6533.18.5)

    It would have been way way way way easier to just replace the broken screen on the 3GS.

    What you are doing will NOT work and you have probably screwed up both phones.
     
  12. Inkllicious macrumors regular

    Joined:
    Feb 11, 2011
    #12
    Yeah that screwed me up too..

    Acording to Wikipedia its 18bit though? :confused:
     
  13. sprackelor macrumors newbie

    Joined:
    Apr 23, 2011
    #13
    What hes trying to do is pretty fn shady..

    but no you wont get the 3g lcd to work on the 3gs mainboard
     

Share This Page