T-Mobile 25.1

Discussion in 'iOS 10' started by GCHASE1995, Sep 13, 2016.

  1. GCHASE1995 macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
    #1
    Anyone on T-Mobile that has done the carrier update to 25.1, have you been getting no service? I cant get service at all. I can get it, if i reset network settings. Then if i lose service i cant get it back
     
  2. Freakonomics101 macrumors 65816

    Freakonomics101

    Joined:
    Nov 6, 2014
    #2
    I just got the update but haven't installed yet because of your post. Have you tried a hard reset?
     
  3. GCHASE1995 thread starter macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
    #3
    Yeah right now Im at pave with just Wifi-Calling. and i cant enable Wi-Fi calling on other devices.
     
  4. Freakonomics101 macrumors 65816

    Freakonomics101

    Joined:
    Nov 6, 2014
    #4
    On reddit, there are a lot of complaints about it. Yikes!
     
  5. GCHASE1995 thread starter macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
    #5
    I'm actually using MetroPCS but its the same carrier update. I called Metro and they sent me to apple
     
  6. Freakonomics101 macrumors 65816

    Freakonomics101

    Joined:
    Nov 6, 2014
    #6
    Good luck with Metro. They are terrible with keeping up with supporting the newest iPhones. It took them months to support the 6s, 6s+ and the SE.
     
  7. Freakonomics101 macrumors 65816

    Freakonomics101

    Joined:
    Nov 6, 2014
    #7
    I bit the bullet and updated. I'm experiencing no issues whatsoever.

    Edit: I am experiencing speed test issues, though. I've read that Ookla doesn't support IPv6 yet.
     
  8. GCHASE1995 thread starter macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
    #8
    Maybe it's just my location. Like if i turn on LTE i lose service. I turn it off i get full 4G, but the pop up "Could not activate cellular data network"
     
  9. Freakonomics101 macrumors 65816

    Freakonomics101

    Joined:
    Nov 6, 2014
    #9
    In your settings, does it say "MetroPCS 25.1" or "T-Mobile 25.1?"

    If it says T-Mobile, I don't think it should. When I had Metro, it said MetroPCS.
     
  10. GCHASE1995 thread starter macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
    #10

    It's says MetroPCS. Before the carrier update. I didn't have the option to Enable Wifi calling on other devices. I do now
     
  11. donkeykong88 Suspended

    Joined:
    Sep 11, 2016
    #11
    Yes, I'm having a ton of issues iPhone 6 with T-Mobile 25.1 config, both with the macro network as well as the LTE Cellspot. Basically once service is lost, it's very difficult to get it to reconnect. I have to hard restart in order to get data connectivity back again.
     
  12. GCHASE1995 thread starter macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
    #12
    Ugh. I hope they fix it sooon. I love having MetroPCS. Unlimited everything for 60$. This is the first problem I've ever had with them
     
  13. StonewallBrown macrumors regular

    StonewallBrown

    Joined:
    Mar 25, 2013
    #13
    I just tested my LTE and it was great. Opened setting to double check my carrier was listed as as 25.0. 2 seconds later I got the carrier update box pop up. Installed and it's destroyed my speeds. I'll give it till morning my time(about 12 hours), and I'm going to call and complain. It's definitely the carrier update.
     
  14. GCHASE1995 thread starter macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
  15. Freakonomics101 macrumors 65816

    Freakonomics101

    Joined:
    Nov 6, 2014
    #15
    Yep I'm only getting 36 Mbps now vs receiving 55-60 before. It's 8:38 PM here so it's not even peak time anymore. Then again, the speeds on the tower next to my house are usually the same throughout the day.
     
  16. StonewallBrown macrumors regular

    StonewallBrown

    Joined:
    Mar 25, 2013
    #16
    When I say destroy I'm talking less the 500k a sec. I'm glad I'm in for the night an on wifi till tomorrow.
     
  17. GCHASE1995 thread starter macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
    #17
    I don't get cell coverage. But when I'm in town I eat 100MBps. Today after the carrier update. It took 3 hours to download Pokémon go
     
  18. PaulDoFish macrumors regular

    Joined:
    Jun 23, 2010
    #18
    I did the 25.1 carrier update on T-Mobile and everything's still good.
     
  19. StonewallBrown macrumors regular

    StonewallBrown

    Joined:
    Mar 25, 2013
    #19
    That's why I'm not gonna complain till tomorrow. Sounds like it isolated, so hopefully they can quickly sort it out.
     
  20. orbitalpunk macrumors 6502

    orbitalpunk

    Joined:
    Aug 14, 2006
    #20
    I'm on T-Mobile in LA with the 25.1 carrier update and my download is 40Mbps. Seems ok to me.
     
  21. donkeykong88 Suspended

    Joined:
    Sep 11, 2016
    #21
    Well my phone is officially ****ed. If it loses the connection, the only way to resolve is to restart the device.
     
  22. GCHASE1995 thread starter macrumors regular

    GCHASE1995

    Joined:
    Jul 4, 2015
    #22
    Maybe they'll push a carrier update tomorrow to fix it
     
  23. Princejb134 macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    #23
    My phone working fine on T-Mobile after the update thankfully
     
  24. corys00 macrumors regular

    Joined:
    Sep 6, 2011
    #24
    Oddly enough - I'm on Sprint and went to "About" on the phone and got a carrier update as well to 25.1 - no issues to report here.
     
  25. blasto2236 macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 4, 2012
    #25
    I'm also in LA with 4 bars of LTE and ended up at 16.75, but that seems normal for the Studio City area.
     

Share This Page