TeamViewer on macOS Sierra 10.12.1 Beta 1

Discussion in 'macOS Sierra (10.12)' started by NevilleB, Sep 22, 2016.

  1. NevilleB macrumors member

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Location:
    Durban, South Africa
    #1
    I installed macOS Sierra 10.12.1 Beta 1 last night and today I tried logging onto someone else's computer with TeamViewer.

    TeamViewer froze a few seconds after connecting to the other computer and the beach ball came up and I had to force quit TeamViewer.

    I am not sure if this issue is connected to the Beta version of macOS, as TeamViewer has not given me problems prior to the update.

    Does anyone else have the same issue?
     
  2. NevilleB thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Location:
    Durban, South Africa
    #2
    Since my post above I've had a successful TeamViewer session with a different computer, so it seems that the issue I had earlier was an isolated incident.
     
  3. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #3
    i had a problem yesterday with a collaborator; i had her delete then reinstall teamviewer, and all was well. try the same on the other computer, the one it did not work with....
     
  4. Homer Simpsson macrumors newbie

    Homer Simpsson

    Joined:
    Sep 22, 2016
    #4
    It breaks my wifi module(bcm4360), which shows up as hardware not installed.
     
  5. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #5
    uninstall/reinstall? working fine here right now (10.12.1 pb1)
     
  6. Homer Simpsson macrumors newbie

    Homer Simpsson

    Joined:
    Sep 22, 2016
    #6
    Yeah? Did you have the same problem as I did?
     
  7. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #7
    did you try an uninstall/reinstall? and did the person with the 'problem' computer? i was able to connect, move the cursor... but could not click on anything. after she reinstalled, everything worked.
     
  8. Homer Simpsson macrumors newbie

    Homer Simpsson

    Joined:
    Sep 22, 2016
    #8
    No I did not try to reinstall since I figure it wasn't worth the time. Maybe next beta. Thank you.
     
  9. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #9
    reinstall teamviewer (not the OS)...!
     
  10. cool11 macrumors 65816

    cool11

    Joined:
    Sep 3, 2006
    #10
  11. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #11
    i've continued to use it thru el cap, and now sierra, without issue. you might try downloading easyfind, then deleting every file related to the app. reboot, do a clean install of teamviewer... see how that goes.

    have you tried connecting to other computers?
     
  12. cool11 macrumors 65816

    cool11

    Joined:
    Sep 3, 2006
    #12
    Ι even trashed it with 'appdelete', which deletes any related file.

    I cant connect anywhere.
    The remote computer seem to understand that I try to connect, but at last it fails.
     
  13. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #13
    try creating a 'test' admin account, log out of your account, log into that, install teamviewer... see what happens (this will at least let you know if it's an issue with your account, or something larger...)
     

Share This Page