Template error.

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Apple fanboy, Dec 13, 2015.

  1. Apple fanboy macrumors P6

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #1
    Got a strange error messages at the top of every page on my iPhone 6 Plus this morning.
    image.png

    Is it just me?
     
  2. Erdbeertorte macrumors demi-goddess

    Erdbeertorte

    Joined:
    May 20, 2015
    Location:
    Castle Grayskull, Eternia
  3. OllyW Moderator

    OllyW

    Staff Member

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Location:
    The Black Country, England
  4. Apple fanboy thread starter macrumors P6

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #4
    Still seeing it on my Mac, and couldn't get on at all for the last hour or two. I assume that was part of the repair work.
     
  5. mtbdudex macrumors 68000

    mtbdudex

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    SE Michigan
    #5
    I checked and got this just before 6am EST
    [​IMG]


    I posted to their facebook site
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1097950876884561&set=o.49799578922&type=3&theater

    Now I"m getting this at top of page
     
  6. LizKat macrumors 68040

    LizKat

    Joined:
    Aug 5, 2004
    Location:
    Catskill Mountains
    #6
    I see it as well. I thought at first I'd not enabled some vital script but no matter what, I get that error on my mac.
     
  7. ucfgrad93 macrumors P6

    ucfgrad93

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    Colorado
  8. Phil A. Moderator

    Phil A.

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Location:
    Shropshire, UK
    #8
    Seeing it here too and it messes the formatting up on my phone (everything is smaller than it should be)
     
  9. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #9
    I came to this section to report this, as I am seeing it too; it appeared this morning.

    In an way, I am glad that others have reported seeing it, too, as I had assumed that it was simply me, and my computer.
     
  10. iPhil macrumors 68040

    iPhil

    #10
    I'm also seeing the template error on all the pinned tabs of MR that I have selected as part of my quick launch in Safari 9.0.2
     
  11. mtbdudex macrumors 68000

    mtbdudex

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    SE Michigan
    #11
    Funny taptalk works fine no error

    Via Mikes brain/thumb interface, LLAP
     
  12. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #12
    Looks like it just went back to normal for me in the last few minutes.
     
  13. Apple fanboy thread starter macrumors P6

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
  14. retrospek macrumors 6502a

    retrospek

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Location:
    UK
  15. Apple fanboy thread starter macrumors P6

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #15
    Still? It was all good for me since Sunday.
     
  16. Apple fanboy thread starter macrumors P6

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #16
    Just had the template error return
    On iPhone 6.
     

    Attached Files:

  17. E3BK macrumors 68020

    E3BK

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Location:
    NYC
  18. dwfaust macrumors 68040

    dwfaust

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Location:
    I am here => [•]
    #18
    Not sure where else to report it.
     

    Attached Files:

  19. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #19
    Ah, I thought it was only me. On my MBA. So, you have it, too?

    Thanks for reporting it. I came to this section with a view to doing the same, only to find that others have beaten me to it.
     
  20. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #20
    Same thing here, just posted here to report about the same template error on my iPhone 6S.
     
  21. bunnspecial macrumors 603

    bunnspecial

    Joined:
    May 3, 2014
    Location:
    Kentucky
  22. Erdbeertorte macrumors demi-goddess

    Erdbeertorte

    Joined:
    May 20, 2015
    Location:
    Castle Grayskull, Eternia
    #22
    Same on my MBP (Safari 9.0.3). But this time it's just in the forums. Last time I saw it also on the Front Page and others.

    But it's just looking a bit weird and seems to make no problems at all.
     
  23. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #23
    Ya, not sure why that keeps popping up. I've "fixed" it for now.

    arn
     
  24. Apple fanboy thread starter macrumors P6

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #24
    Thanks @arn. All good now.
     
  25. Erdbeertorte macrumors demi-goddess

    Erdbeertorte

    Joined:
    May 20, 2015
    Location:
    Castle Grayskull, Eternia
    #25
    Yes it's gone now. Thank you for the fast fix. :)

    Last time it stayed many hours and the forum had been unreachable for a few hours while it had been fixed I think.
     

Share This Page