The forums seem a bit slow and sluggish today

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by dwfaust, Jan 18, 2019.

  1. dwfaust macrumors 601

    dwfaust

    Joined:
    Jul 3, 2011
    #1
    Is anyone else noticing? Replying to posts seems to take longer, page loading is slower, etc.
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    I noticed some significant performance issues myself.
     
  3. OdT22 macrumors regular

    OdT22

    Joined:
    Oct 28, 2012
  4. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #4
    Yes, definitely.

    But this has been a feature of the forums - and a problem - off and on for quite a few months.
     
  5. Apple fanboy macrumors Penryn

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
  6. SandboxGeneral Moderator emeritus

    SandboxGeneral

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Detroit
  7. revmacian macrumors 6502a

    revmacian

    Joined:
    Oct 20, 2018
    Location:
    USA
    #7
    I've noticed that speed seems reduced today. Some server-side work being done?
     
  8. Zenithal macrumors 604

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #8
    Took about 3 minutes to resolve the homepage. Yikes.
     
  9. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #9
    Actually, I have found that it is extremely poor this evening: hanging, stalling, freezing, slow to load, slow to allow you to post "reply" to posts, slow to open alerts, crashing, etc.

    I have had to turn off the wifi, exit the site (several times) and shut things down in order to try to re-enter.

    At times, the forums section (unlike other sections) wouldn't open at all.
     
  10. BasicGreatGuy Contributor

    BasicGreatGuy

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    In the middle of several books.
    #10
    The forums have been slow to load and respond for the last two days (for me).
     
  11. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #11
    Sorry. Looking into it.

    I missed this before.
     
  12. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  13. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #13
    They were very slow yesterday and the day before.

    Thank you.

    It does seem considerably better now.
     
  14. Apple fanboy macrumors Penryn

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #14
    Agreed.
     
  15. revmacian macrumors 6502a

    revmacian

    Joined:
    Oct 20, 2018
    Location:
    USA
    #15
    Seems a lot snappier this morning. Thank you, @arn !
     
  16. dwfaust thread starter macrumors 601

    dwfaust

    Joined:
    Jul 3, 2011
    #16
    Seems to be much better today... thanks!
     
  17. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #17
    It was better yesterday, but has become sluggish and prone to stalling again this afternoon.
     
  18. Apple fanboy macrumors Penryn

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
  19. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #19
    Slow & sluggish again this morning; indeed, at times, I have to keep two windows open just to be able to post in MR.
     
  20. HJM.NL macrumors 68000

    HJM.NL

    Joined:
    Jul 25, 2016
    Location:
    Netherlands
    #20
    Problem is not solved for me... the blue status bar keeps showing and the circular graphic next to the WiFi graphic on the upper right keeps on going. Not only a Macrumors problem though... I have the problem since the latest iOS upgrade.

    See the time in the upper left corner...

    9158AA72-11DA-4876-8626-CD19D02D6F2E.png CB7CAA3F-59FA-4B01-B7D0-2E412509C1D4.png
    --- Post Merged, Jan 24, 2019 ---
    I think it’s a Safari issue...

    CA13756E-E031-4D41-8E1F-D4A5F785A339.png
     
  21. I7guy macrumors P6

    I7guy

    Joined:
    Nov 30, 2013
    Location:
    Gotta be in it to win it
    #21
    It was slow for about a day and a half, but as of this posting the performance is back to normal.
     
  22. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #22
    Very slow and sluggish today, hanging and staling and freezing, leading to the embarrassment of double posts.
     
  23. dsh3 macrumors 6502

    dsh3

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    Denmark
  24. SDColorado macrumors 68040

    SDColorado

    Joined:
    Nov 6, 2011
    Location:
    Highlands Ranch, CO
    #24
    I am not using Safari, but I was having the experience of the site being slow this AM. I thought perhaps it was just on my end until I saw this thread. It does seem to be performing better now though.
     
  25. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #25
    And again this evening; it is hanging, stalling, freezing and double posting as a consequence.
     

Share This Page