Tmobile

Discussion in 'iPhone' started by SuperMiguel, Nov 14, 2011.

  1. SuperMiguel macrumors 6502

    Joined:
    Jan 6, 2010
    #1
    any update or news on being able to use the iphone 4s on tmobile usa 3g network, an get 3g speeds instead of edge????
     
  2. techguy20 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 30, 2010
    #3
    It not possible, and won't ever be for the 4S, though EDGE works just fine.
     
  3. Mr.C macrumors 601

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Location:
    London, UK.
    #4
    My understanding is that T-Mobile USA uses a different frequency of 3G which is not supported by current iPhones so its not going to happen unless Apple release a model that is compatible. Considering that there is no news of T-Mobile becoming an official Apple iPhone partner you may have a long wait.
     
  4. SuperMiguel thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 6, 2010
    #5
    Too slow???
     
  5. omegle macrumors newbie

    Joined:
    Nov 13, 2011
    #6
    If it's too slow then get a different phone. There's no way to fix it as it is a hardware issue.
     
  6. Jordan921 macrumors 68040

    Jordan921

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    Bay Area
    #7
    I don't think the iPhone will ever have 3g on tmobiles network.
     
  7. zap2 macrumors 604

    zap2

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Location:
    Washington D.C
    #8
    As long as T Mobile buyout seems like it is going to happen, it doesn't make a ton of sense for Apple to invest in radios for 3G on T Mobile.

    If that doesn't happen, then I could see Apple making a T Mobile 3G device, while the market isn't huge, it also likely isn't that expensive if Apple puts in pentaband radios into their device, then Apple doesn't have to make T Mobile only devices.
     
  8. wordoflife macrumors 604

    wordoflife

    Joined:
    Jul 6, 2009
    #9
    I thought the new chip supports T-Mobile's 3G network, but it's just not enabled.
     

Share This Page