Unable to see MARKETPLACE sub-forum

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by gochi, Dec 29, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gochi macrumors 6502

    Joined:
    Mar 31, 2011
    #1
    Need help with this not sure what the issue is if a MOD or ADMIN can please PM me i would appreciate it.
     
  2. jjk454ss macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #3
    If I tap on the "Forum Jump" drop down in the upper right it doesn't show up for me either, never has since the site upgrade. I gave to go through the main forum index.
     
  3. Erdbeertorte macrumors demi-goddess

    Erdbeertorte

    Joined:
    May 20, 2015
    Location:
    Castle Grayskull, Eternia
    #4
    You are right I also can't see it there. But I never used it before. I did not even now this "Jump" exists.
     
  4. jjk454ss macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #5
    Thats all I use unless I'm going to the Marketplace forum.
     
  5. Erdbeertorte macrumors demi-goddess

    Erdbeertorte

    Joined:
    May 20, 2015
    Location:
    Castle Grayskull, Eternia
    #6
    They seem to work on the forum software at the moment. Sometimes I see the old options for my posts and sometimes the new in the last hour:

    Bildschirmfoto 2015-12-30 um 03.31.50.png


    Bildschirmfoto 2015-12-30 um 03.17.22.png


    It just changed again while writing this post.


    Edit: And now again. It's happening every few seconds/minutes.
     
  6. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #7
    Not sure what you mean. What's changing?

    Edit: oh if you mean tools vs the individual buttons that just depends on screen size and how many options you have for that post. Narrow screens drop it down to a tools menu
     
  7. Erdbeertorte macrumors demi-goddess

    Erdbeertorte

    Joined:
    May 20, 2015
    Location:
    Castle Grayskull, Eternia
    #8
    Okay, I see it changing when I reduce the width of the Safari window to about the half what it usually is. But I saw it changing in my post above three times while I was writing the next post.
    I never changed the size of the Safari window and it was happening to all of my posts from one second/minute to another and then suddenly changed back again.
    I never saw this drop down tools menu before until today. The window is always wider than the size of the website. But know it's not happening anymore I think.

    Strange... :rolleyes: I really thought you tried to implement a new layout and always changed it back again. :oops:
     
  8. gochi thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 31, 2011
    #9


    no it says i am unable too see this forum as i do not have permission.

    who can i speak to about this, this is bugging me as i want to buy another tablet and get rid of my older one.
     
  9. gochi thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 31, 2011
    #10
    who is a mod here that i can speak to really sad to be honest.
     
  10. annk Administrator

    annk

    Staff Member

    Joined:
    Apr 18, 2004
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    #11
    Your contact message was read, and an answer was sent out on Monday. The message didn't come back as undeliverable, so you should check your spam folder if you don't see it in your inbox. If you did not receive the email, you can send me a PM.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page