Web Pages Not Loading Properly Im New To Mac Help!!!!

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by thfc1990, May 14, 2009.

  1. thfc1990 macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
    #1
    hi

    please can someone help me most of my webpages are not loading properly on my imac g5 everything seems to be on the left side of the web page and its really frustrating me cheers for any help in advance
     
  2. Insulin Junkie macrumors 65816

    Insulin Junkie

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    Mainland Europe
    #2
    What browser are you using? When did this start happening? Does the same thing happen on other browsers / did you try? Did you customize any browser settings before this started happening?
     
  3. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
    #3
    it happeneds with all my browsers in my imac safari, IE and it started happeneing yesterday and i havent changed any settings
     
  4. SHADO macrumors 6502a

    SHADO

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Location:
    Beach
    #4
    Go to Applications-->Utilities-->Disk Utility and hit "Repair Permissions". See if that helps at all. Did you accidentally hit command + cuz that would zoom everything.
     
  5. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
  6. Insulin Junkie macrumors 65816

    Insulin Junkie

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    Mainland Europe
    #6
    So did repairing your permissions do the trick?
     
  7. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
    #7
    just doing it now i have to run about the hosue to different pcs
     
  8. richard.mac macrumors 603

    richard.mac

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    51.50024, -0.12662
    #8
    IE? as in Internet Explorer 5 for Mac? you shouldnt be using that its discontinued and way out of date for today's web standards.

    try reseting Safari, rebooting and pulling your ethernet cable/turn off wifi.

    using IE leads be to think you are using an old Mac OS version. what is the version number in the About This Mac window?
     
  9. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
  10. Insulin Junkie macrumors 65816

    Insulin Junkie

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    Mainland Europe
    #10
    Not even the current version is up to web standards :rolleyes: lol
     
  11. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
    #11
    yeah im using a older mac with internet explorer 5 i think im using 10.3. something i think it panther i will be gettin leopard but no money at the moment so
     
  12. Rhalliwell1 macrumors 6502a

    Joined:
    May 22, 2008
    #12
    have you tried a simple reboot? is all software up to date? (Apple menu> Software Update...)
     
  13. Insulin Junkie macrumors 65816

    Insulin Junkie

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    Mainland Europe
    #13
    Could you make a screenshot of the problem you're experiencing, then post it here? (use TIMG tags). Maybe I can dig something up that'll help.
     
  14. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
    #14
    il try but i really dont have a clue lol i finally afforded a imac but cant get it to work
     
  15. smurfjammer macrumors 6502a

    smurfjammer

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #15
    What websites are causing the problems or is it all of them?
     
  16. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
    #16
    yh i have done reboot and software all up to date
     
  17. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
    #17
    most websites are having problem this one isnt but my hotmail and football websites are but then i went on some game websites they where working
     
  18. Insulin Junkie macrumors 65816

    Insulin Junkie

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    Mainland Europe
    #18
  19. smurfjammer macrumors 6502a

    smurfjammer

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #19
    I think it's a problem with your browsers not supporting flash or some other 3rd party plug-in.
    Try downloading the latest flash plug-in from Adobe.
     
  20. Sky Blue Guest

    Sky Blue

    Joined:
    Jan 8, 2005
    #20
    why oh why oh why would repairing permissions do anything to help this problem?
     
  21. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009
    #21
    i thought that it was a adobe thing i tried download it but it wouldnt let me lol think my system is just knackered
     
  22. Rhalliwell1 macrumors 6502a

    Joined:
    May 22, 2008
    #22
    something you could also try....... Safari 4.0 (Still in Beta though)

    Edit: i dont know what your football website is, but hotmail is AJAX (if i am not mistaken) so i doubt its a flash problem. Maybe Java?
     
  23. smurfjammer macrumors 6502a

    smurfjammer

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #23
    Post a link to one of the sports websites you go to so I can see if it contains any weird plug-ins.
     
  24. smurfjammer macrumors 6502a

    smurfjammer

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #24
    The OP is running 10.3 so rules that option out.
     
  25. thfc1990 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 14, 2009

Share This Page