Who installed Snow Leopard without a hitch?

Discussion in 'macOS' started by tecknical, Sep 3, 2009.

  1. tecknical macrumors regular

    Joined:
    Jul 23, 2008
    #1
    Just wondering since I see all these thread on the forums about Snow Leopard problems, who here installed it 100% error-free?

    I did a clean install (after I wiped my HDD) and I've been having no problems so far. Even did a Time Machine restore and I'm still good...
     
  2. Switz213 macrumors 6502

    Joined:
    May 26, 2008
    #2
    Me, along with most people. People who have normal installs have no reason to post which is why everyone thinks SL has so many problems on these boards.

    And yes, mine was an upgrade.
     
  3. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
    #3
    Some reasons why people have problems:

    - Upgrade installation
    - 64-bit kernel, not supported
    - 3rd party apps that are unsupported

    Without those, you shouldn't have any
     
  4. TuffLuffJimmy macrumors G3

    TuffLuffJimmy

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Location:
    Portland, OR
    #4
    I just clicked through the installer. I was going to go back and do an archive and install, but I don't see a need for it since so far my machine has been working flawlessly.
     
  5. fehhkk macrumors 6502a

    fehhkk

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    Chicago, IL
    #5
    I also think that whomever had a screwed up Leopard system running, and tried to upgrade, also experienced problems. If your system was running Leopard fine, and you upgraded, you shouldn't have issues.
     
  6. broken-chaos macrumors regular

    broken-chaos

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Location:
    Toronto, Ontario
    #6
    Clean install, only had minor issues with third party programs (though I checked compatibility on most prior to upgrading) and a few extremely minor bugs.
     
  7. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #7
    I upgraded 2 machines (upgrade install) without problem. As others have mentioned, it was hardly noticeable [at first] that anything had happened at all.

    After a trouble-free install, I did find 3 incompatible apps - two of them already working on fixes (iGlasses, Cosmopod). Also, noticed 1 "nit" and 1 actual bug (display of power/battery icon when using a UPS).
     
  8. rfrankl macrumors 6502

    Joined:
    Apr 15, 2006
  9. Fry-man22 macrumors 6502

    Fry-man22

    Joined:
    Nov 25, 2007
    #9
    Upgrade from 10.5.6 to the beta of 10.6 (build 300 something) - applied updates released by Apple until GM release - upgraded 10.6 421a to current 10.6.

    No issues at all with the production release - even the betas weren't bad but the retail has been rock solid for me.
     
  10. dbwie macrumors 6502

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Location:
    Albuquerque, NM, USA
    #10
    Install went very smoothly, only a couple of minor bugs related to third party software incompatibilities, all of which have been fixed with software updates.
     
  11. wankey macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 24, 2005
  12. Stiss macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Location:
    England
  13. gwmac macrumors member

    gwmac

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Location:
    Northampton, UK
    #13
    Now I have a fix for firefox yes 2 machines without a murmur, but I was pretty upset about firefox
     
  14. mslide macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #14
    No problems here. I did a fresh install. I'm also not using the 64-bit kernel, nor did I even attempt to use it. I wasn't expecting many problems but I was a little surprised as to how painless everything was.
     
  15. RMXO macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 1, 2009
    #15
    I went out and bought a new Seagate 500GB 7200 RPM HDD to install SL on and did a fresh install (create a new 1 partition & format). Everything went smoothly, the only disappoint I had was waiting for some 3rd party programs to get updated for SL.
     
  16. IgnatiusTheKing macrumors 68040

    IgnatiusTheKing

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Location:
    das Fort
    #16
    The first install on my Air actually failed because some of the files didn't get copied over, so when it rebooted and lost connection with the DVD drive it was sharing, it couldn't find them. I just restarted the install and it went through without issue the second time. It's run perfectly since.
     
  17. cjacks68 macrumors regular

    cjacks68

    Joined:
    May 27, 2009
    #17
    I upgraded and everything has been working flawlessly for me.
     
  18. sputacus macrumors regular

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Location:
    Duncanville TX
    #18
    Upgrade went just fine. The only problem I've seen is my VMware Fusion Windows XP will occasionally lock-up. Pressing the Spaces key will free it up. In light of the increased performance I have with SL, it is something I can live with. A couple of 3rd party apps are not working, but updates are in the works.

    Overall, very pleased with the upgrade.
     
  19. ehurdler macrumors member

    Joined:
    Mar 6, 2004
    #19
    Clean install for myself as well, no problems thus far.
     
  20. Molnies macrumors member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Location:
    Sweden
    #20
    I did an upgrade, and was thinking that if there were any problems I would do a fresh install then — but so far so good, haven't had a single problem yet at least.
     
  21. CIA macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 17, 2003
    #21
    5 machines (family pack), only issue being a logitech mouse driver only partially working. (LCC control panel). Logitech said 3.0 will be SL compatible and should be out in about 2 weeks.
    Besides that, smooth sailing.
     
  22. darbyclash34 macrumors regular

    Joined:
    Nov 9, 2007
    #22
    I've done a clean install on a second partition, and it has been awesome! The improved responsiveness of my computer makes me feel like I got a new machine. Now the long wait until Digidesign gives me the green light for Pro Tools....
     
  23. sidewinder macrumors 68020

    sidewinder

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Northern California
    #23
    You did an "archive and install" if you did the default install.

    S-
     
  24. gwangung macrumors 65816

    Joined:
    Apr 9, 2003
    #24
    Hm. Upgraded without a hitch. System is smoother and a tad more responsive.

    What am I doing wrong?
     
  25. sidewinder macrumors 68020

    sidewinder

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Northern California
    #25
    I am in the same boat and can't figure it out.....

    S-
     

Share This Page