"Your IP address has been banned"

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by alFR, Nov 26, 2016.

  1. alFR macrumors 68020

    Joined:
    Aug 10, 2006
    #1
    Tonight when I try to access the forums without logging in I get the above message and can't get in. Seems like a bug because:
    • It works if I log in, which it shouldn't if my ip really was banned.
    • I have a static ip, same one for years, so it seems unlikely that my ip has accidentally been banned (and it's never been deliberately banned to my knowledge).
    • It worked fine yesterday.
    Any ideas?
     
  2. Relentless Power macrumors G5

    Relentless Power

    Joined:
    Jul 12, 2016
    #2
    I would contact one of the administrators with this question. Perhaps @Doctor Q can assist.
     
  3. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #3
    Yes, we've gotten a number of reports about this dating back to yesterday. Not sure what's causing it, as the IPs aren't actually banned. Can you post a screenshot of what you're seeing? Is it the standard XenForo notice that your IP is banned?
     
  4. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  5. LizKat macrumors 68040

    LizKat

    Joined:
    Aug 5, 2004
    Location:
    Catskill Mountains
    #5
    Happened to me this afternoon also, and a couple weeks ago I think... next time, if a next time, i'll take a screenshot
     
  6. alFR thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Aug 10, 2006
    #6
    Sorry, I don't have a screenshot and it seems to have fixed itself now... it was the standard Xenforo notice though. Will screenshot it and post here if it recurs. Thanks!
     
  7. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #7
    Thanks. I think we tracked it down.

    arn
     

Share This Page