2016 15" Macbook Pro with Iris 580? Confused.

Discussion in 'MacBook Pro' started by Rafalski24, Nov 18, 2016.

  1. Rafalski24 macrumors regular

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Location:
    Denver, CO
    #1
    Can anyone explain why this demo unit in an Apple store shows that it has an Iris Pro 580 and a Radeon Pro 550? See attached screen shot. [​IMG]
     
  2. New_Mac_Smell macrumors 65816

    New_Mac_Smell

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Location:
    UK / China
    #2
    There's several threads on this already...

    It's a software bug, the device ID is a 530.
     
  3. Rafalski24 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Location:
    Denver, CO
    #3
    Attaching it before didn't work. I think it will be there now.
    --- Post Merged, Nov 18, 2016 ---
    Ah, thanks! Didn't see those threads.
     

    Attached Files:

  4. jedisky macrumors newbie

    Joined:
    Apr 12, 2007
    #4
    If you turn off "automatic graphics switching" in the Energy Saver System Preference, it will report correct info. I think it's just reporting what is active at the time.
     

Share This Page