Anyone else finding the forums are really slow?

ss957916

macrumors 6502a
Original poster
Jun 17, 2009
861
0
It's becoming a real pain. Clicking on a thread (certainly in Forum Spy) takes ages to load. A couple have taken well over a minute to finally appear.

I'm not getting this with any other site, so I'm quite sure it's not my net connection.

Anyone else having this problem?
 

GoCubsGo

macrumors Nehalem
Feb 19, 2005
35,743
141
Actually since that last time they went down (recently) they have been faster than normal with a few minor hiccups here and there.
 

ss957916

macrumors 6502a
Original poster
Jun 17, 2009
861
0
So why would my computer be having problems with only Macrumors? Anything I can check/reset?
 

Peace

macrumors Core
Apr 1, 2005
19,467
3,833
Space--The ONLY Frontier
Something is wrong here today. It took me 1m 20s to get into this discussion then it took 1m 20s after I clicked on post message.

Now I'll time how long it's taking to see this post:)

UIs the site just real busy? Every website I open opens instantly. Except for the forums.
 

QuarterSwede

macrumors G3
Oct 1, 2005
9,146
1,080
Colorado Springs, CO
Dirt slow for me in Colorado. Forum Spy opened quickly weirdly enough. Not sure what's going on but MacRumors Forums seems to go through slow downs every once in a while.
 

MacNut

macrumors Core
Jan 4, 2002
21,550
7,802
CT
It's about a 2 minute delay from clicking replay to opening the window.
 

stridemat

Moderator
Staff member
Apr 2, 2008
10,981
589
UK
Add me to the list who are suffering from very slow access to the forums. Might mean that I actually have too do some work.:(
 

Tilpots

macrumors 601
Apr 19, 2006
4,191
71
Carolina Beach, NC
Add me to the list who are suffering from very slow access to the forums. Might mean that I actually have too do some work.:(
Me too, and I'm not happy about it.:mad:;) Took me about 20 minutes to finally get a page to open. Forum Spy's working great, it's just the individual threads I'm having problems with.
 

stridemat

Moderator
Staff member
Apr 2, 2008
10,981
589
UK
yeah I guess Arn has given the old server a bang with a large blunt implement!!! Seems to have picked up now.
 

GGJstudios

macrumors Westmere
May 16, 2008
44,360
701
I don't know what's up, but some pages are taking 10-15 minutes to come up. Only on the forums. Even the www.macrumors.com comes up OK. Naturally, I've already tried resetting Safari, etc.
 

gibbz

macrumors 68030
May 31, 2007
2,691
91
Awfully slow here. Maybe ~1-3 minutes for a forum page/reply-to screen to open.