Cannot connect to Youtube after 3.0 upgrade (and more headaches!)

Discussion in 'iPod touch' started by shankar2, Jun 17, 2009.

  1. shankar2 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 7, 2009
    #1
    Hi, when I try youtube it says "cannot connect to youtube" after I upgraded to 3.0. Also, it did not copy all my applications. How to get all my backed up applications back to my ipod 2g ?! It didn't even ask if I wanted a new install or retrieve from backup!

    And, why is youtube not working!
     
  2. tejaykay macrumors 6502

    tejaykay

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Location:
    Edinburgh
    #2
    My youtube can't connect either.
     
  3. shankar2 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 7, 2009
    #3
    Ok all the apps loaded fine! but still youtube says "cannot connect to youtube" whenever I enter youtube after 3.0 upgrade! this is not jailbroken ipod.
     
  4. bndoarn macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 16, 2008
    #4
    mine works just fine and has been working this whole week that i've had 3.0.
     
  5. tucker61 macrumors regular

    Joined:
    Jun 12, 2008
    #5
    Same here. No utube. Do we need a utube account ? I have noticed the sign in button
     
  6. 4DThinker macrumors 68020

    Joined:
    Mar 15, 2008
    #6
    Both my iPod Ts gave me no YouTube the first time I tried them with 3.0 on them. After re-syncing them with my PC both had YouTube working. I can't explain why, but I'm glad my YouTube is working.
     
  7. iLoveMyApple macrumors 6502a

    iLoveMyApple

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Location:
    California
    #7
    Thank God it's not only me! Yeah, I'm getting "Cannot connect to YouTube" too!
     
  8. iLoveMyApple macrumors 6502a

    iLoveMyApple

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Location:
    California
    #8
    I tried this with my Mac and it's working now!
     
  9. JD914 macrumors 6502a

    JD914

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Location:
    Dutchess County NY
    #9
    Happened to me as well. All you have to to is re sync your iPod and you're good to go! My youtube is working fine.
     
  10. kavlo26 macrumors member

    kavlo26

    Joined:
    Dec 11, 2007
    #10
    Thanks! Worked like a charm!
     
  11. boyneverstop macrumors newbie

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Location:
    London, UK
    #11
    same problem, i tried to re sync it, but it is still not working..
     
  12. Winter Charm macrumors 6502a

    Winter Charm

    Joined:
    Jul 31, 2008
    #12
    Actually thats NOT the solution... what you have to do is plug it in so that its name appears in Devices under iTunes...

    Then, you DONT need to sync. Just go to your home screen, and open the youtube app while your iPod is plugged in. Just did it now, and it works seamlessly. :D
     
  13. andyffer macrumors member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    #13
    I didn't even need to restart my ipod like some people. YouTube worked from the get go.
     
  14. tltuolliac macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #14
    Nothing in this thread works for me. Syncing, merely bringing it up in iTunes, restarting, changing the date past 2030, and even restoring it, but none of it works.

    Also, there is nothing wrong with the wifi, because Safari, the App Store and every other application I have that interfaces with the internet are working properly.

    What gives?
     
  15. tltuolliac macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #16
    I already said I did that.
     
  16. tltuolliac macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #17
    And take a look at this:
    [​IMG]

    Three bars, plugged in, and I can even access the main site; but I'm totally unable to load any videos.

    [​IMG]

    And it makes no difference if I'm using the mobile site, or not.
     
  17. SnowLeopard2008 macrumors 604

    SnowLeopard2008

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Location:
    Silicon Valley
    #18
    Because iPhones and iPod touches don't have flash, genius. Flash would fry the device.
     
  18. tltuolliac macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #19
    OK, fair enough. But I still can't use the app.
    [​IMG]
     
  19. doug in albq Suspended

    doug in albq

    Joined:
    Oct 12, 2007
    #20
    Did you Pay for the 3.0 update, or did you "find" the 3.0 update?

    If the latter, youtube will not work until you pay for the 3.0 update.

    Apple can tell if you have paid, and will disable youtube until you pay.
     
  20. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #21
    NOT true.
     
  21. AngryApple macrumors 6502

    Joined:
    Dec 25, 2008
    #22
    YouTube works fine on the app and on Safari. I'll get a picture Monday as I am about to leave on a camping trip.
     
  22. tltuolliac macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2009
    #23
    Well, whatever the case, I did paid for it.

    [​IMG]
     
  23. tltuolliac macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2009
  24. mdo574 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2008
    #25
    you tube

    remove your ispw file 3.0 and restore ipod as new a new ispw file will be added back, then sync ipod again, it will be free as you have already paid
     

Share This Page