DDD4 in Mac Pro 2013 (6,1)

Discussion in 'Mac Pro' started by CodeJingle, May 19, 2018.

  1. CodeJingle macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Location:
    Greater Seattle, WA
    #1
    Crucial is saying DDR4 is compatible with Mac Pro 2013. Anyone who can verify?

    Screenshot_20180519-205654.png
     
  2. mikas, May 19, 2018
    Last edited: May 19, 2018

    mikas macrumors regular

    mikas

    Joined:
    Sep 14, 2017
    Location:
    Finland
    #2
    Do they even fit in physically?
    I believe it must be a mistake in their configurator.
    [​IMG]
    Oh, I can see now, based on your other threads, that you might not be interested about physical connectivity only.
     
  3. redheeler macrumors 604

    redheeler

    Joined:
    Oct 17, 2014
    #3
    Must be some kind of mistake as DDR4 is not pin-compatible with DDR3. That RAM will work in an iMac Pro, but it will not work in a 2013 Mac Pro.
     
  4. CodeJingle thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Location:
    Greater Seattle, WA
    #4
    In the case that it doesn't fit because if it did fit it still wouldn't work then I'm not going to try and make it fit. Yeah so must be an error on Crucial's part. I guess I can contact them to correct it.
    Thanks that makes sense.
     
  5. ActionableMango macrumors G3

    ActionableMango

    Joined:
    Sep 21, 2010
    #5
    Interesting. When I go check the memory compatibility on their web site for Mac Pro 2013, the results page has a different look and layout than your screen shot, plus it only shows DDR3.

    upload_2018-5-24_12-45-28.png

    I'm on desktop. Maybe their mobile website is broken.
     
  6. CodeJingle thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Location:
    Greater Seattle, WA
    #6
    I contacted them, they may have updated since then. But yeah the look and feel will be slightly different on windows, mac, ios, android, etc
     

Share This Page