Forums Moved to New Servers

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by arn, Nov 3, 2007.

  1. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #1
    Hi all,

    The forums have been moved to new servers. There will likely be some glitches. We are also in the process of moving other sites (guides, macbytes) to the new servers... so there may be some issues.

    If you notice specifically issues with the forums themselves. please post here.

    arn
     
  2. skoker macrumors 68000

    skoker

    Joined:
    Aug 6, 2005
  3. lexus macrumors 68000

    lexus

    Joined:
    Mar 26, 2006
    Location:
    Depends Greatly On The Weather
    #3
    Is it normal that the servers are a lot slower compared to before?
     
  4. grafikat macrumors 6502a

    grafikat

    Joined:
    Dec 5, 2003
    #4
    Yup..was asked to log into att.macrumors.com a few seconds ago when I went to the 4,000,000 post thread :confused:

    Hit cancel and it finally let me by.
     
  5. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #5
    I'm getting some errors that weren't present before the switch. I treid to attach some screen shots but a when i pressed the upload button i was greeted with a login screen.

    To view this page, you need to log in to area "test" on att.macrumors.com:80.

    Edit: BTW the errors are mainly to do with weird text dispaly such as usernames appearing with all characters piled on top of each other. And "Upload File from your Computer" nows displays as "Up/sadfF /efdisc fysRiCsc pr.ei" which oddly enough when copied and pasted into the write post text box is converted back to english.
     
  6. pknz macrumors 68020

    pknz

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Location:
    NZ
  7. R.Youden macrumors 68020

    R.Youden

    Joined:
    Apr 1, 2005
    #7
    Forum spy doesn't appear to be very responsive.
     
  8. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #8
    I'm getting errors all over the place. I'm building up a lot of screenshots, but unfortunately that is still not working properly.

    Buggier than Leopard :D
     
  9. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #9
    attachments not working?

    arn
     
  10. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #10
    It took me about 75 seconds to log-in but I made it. :D
     
  11. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #11
    Nope.

    Picture 3.png:
    Upload of file failed.
     
  12. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  13. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #13
    I noticed this.
     
  14. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #14
    =Eidorian are you noticing an error displaying your signature.

    I can't type an equals sign

    Quoted text looks horrible, badly spaced and missing characters.
     
  15. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #15
    I'm not noticing either of the errors you've pointed out.
     
  16. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  17. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  18. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
  19. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #19
    Attachments now working?

    Edit: Yes
     

    Attached Files:

  20. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #20
    Times are all out by an hour for me now: It's 11:36 but this post says 10:36.
     
  21. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #21
    I'm not seeing that.
     
  22. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #22
    Some more
     

    Attached Files:

  23. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #23
    Now let me say one thing.

    I did clear my cookies and cache a few hours ago before getting back online.
     
  24. arn thread starter macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #24
    Can you go to terminal, and tell me what comes up for

    "nslookup forums.macrumors.com"

    Nermal: times should be corrected from this point on.

    thanks
    arn
     
  25. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #25
    No issues here with text either.

    Nope.
     

Share This Page