How is 10.6.6 ?? Anyone try it ?

Discussion in 'macOS' started by shopsmart99, Jan 12, 2011.

  1. shopsmart99 macrumors member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    #1
    How is 10.6.6 ?? Anyone try it ?

    Just about to update to 10.6.6, but wanted to hear
    any feedback before it updated !!!!!!

    Thanks!
     
  2. stridemat Moderator

    stridemat

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    UK
  3. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #3
  4. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #4
  5. shopsmart99 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    #5
    dear ggj studios,

    i am asking a simple question here
    if you can't contribute anything then don't post anything here.

    those links you sent me are not the same question!
     
  6. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #6
    Yeah GGJ, don't point lazy posters to long threads, they might have to read them and get their answers.

    Anyway, 10.6.6 completely f***ed up my system, I can no longer watch the lesbian vampire porn without Twilight music playing in the background, therefore no tru blood is pumping through my mouthorgan.


    Seems the thread you got linked to does contain no valid information.


    Seeing as that update was mainly for introducing the Mac App Store, you should wait till Mac OS X 10.2.8.
     
  7. GGJstudios, Jan 12, 2011
    Last edited: Jan 12, 2011

    GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #7
    Those links are filled with posts by people who have tried 10.6.6 and who are posting their experiences with it. If you don't want to read them, that's your call, but the links are directly relevant to your question. If you want to ask a different question, do so.

    Since you appear to have difficulty reading the information provided, here are some of the results of the search I posted a link to (sorry, but these require clicking and reading, as well):

    10.6.4 to 10.6.6 MAIL problems
    Multiple problems after updating to 10.6.6
    10.6.6 and OWC ssd problem
    App icons missing after 10.6.6 update
    Strange problem with OSX 10.6.6 and steermouse 4.0.3 - MacRumors ...
    MacBook Pro issues after 10.6.6
    installed 10.6.6 now iPhoto does not work
    10.6.6 (10J567) update: can't view .jpg?
    CPU running at constant 45% since 10.6.6, MBA fans running ...
    Downloaded 10.6.6. and shared section on finder disappeared- but ...
     
  8. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #8
    GGJstudios is correct. Your simple question was answered by him, in a way that fulfills your needs and contributes to the thread showing you that there's already been a lot of discussions made to which you can gain wisdom from.
     
  9. Retrostarscream macrumors member

    Retrostarscream

    Joined:
    Sep 13, 2010
    #9
    I am personally having major issues, which I gather are a spotlight issue of continuously indexing my Windows 7 partition on every reboot.

    The result is a extremely sluggish OSX experience, rendering it almost usable.

    If you have a Windows partition on your machine. I'd highly advise against it. Here are a couple of Apple discussion threads relating to this issue.

    http://discussions.info.apple.com/thread.jspa?threadID=2713301&start=0&tstart=0
    http://discussions.info.apple.com/message.jspa?messageID=10244970
    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2710207&start=0&tstart=0
    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2711846&tstart=0

    This is a proposed solution of placing your boot camp partition in the privacy field in spotlight preferences, although I have yet to verify it.

    http://support.apple.com/kb/ht2409
     
  10. Grannyville7989 macrumors 6502a

    Grannyville7989

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #10
    I have a Windows 7 partition on my Mac computer and I had a problem with Spotlight searches taking a long time to come back with results. Adding the Windows partition to the Privacy list resolved my problem.
     
  11. roadbloc macrumors G3

    roadbloc

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Location:
    UK
    #11
    I have noticed a significant decrease in performance since 10.6.6. Probably due to the running App Store processes.
     
  12. Sta macrumors newbie

    Sta

    Joined:
    Jan 13, 2011
    #12
    I dont see App store process running but i think that is because i deselected "Remote Desktop Client Update" simply because i dont see the need for it...maybe something i am missing though.

    I still seem to have the same number of processes running as i did before updating to 6.6.

    No problems as far as stability or performance on my first generation mac pro. Well now i just clicked the app store icon and the interface came up and it is using half cpu percentage as Firefox with 10 tabs open - 7 threads compared to 35 for firefox too. I dont think any other processes are related to app store either.
     
  13. roadbloc, Jan 13, 2011
    Last edited: Jan 14, 2011

    roadbloc macrumors G3

    roadbloc

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Location:
    UK
    #13
    Well, the App Store icon on my dock somehow manages to inform me on available updates (with a little red number on the icon) without the App Store actually running. Whether this is a new separate process or has been shoved in as part as an existing one, I have no idea.
     
  14. MagicBoy macrumors 68040

    MagicBoy

    Joined:
    May 28, 2006
    Location:
    Manchester, UK
  15. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #15
    He contributed more than enough.

    Try mroogle. It won't bite. 10.6.6 is the only keyword you need.
     
  16. Fogtripper macrumors member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    #16
    Since upgrading to 10.6.6, safari hangs, beachballs loading most web pages, unstable/stuttering scrolling, finder crashing/rebooting when opening folders, trackpad unresponsive at times.

    Yeah, really wishing I had not run the update. Repaired disk permissions a few times, and it keeps finding stuff to repair each time, deleted the appropriate plist files and rebooted a couple times.

    Really not happy with this "update".

    MB Pro 2.5GHz Core 2 Duo with 2GB RAM
     
  17. maril1111 macrumors 68000

    maril1111

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Location:
    Denmark
    #17
    No problems on Macbook4.1 with 3gb Ram. It seems like everything is a bit faster.
     
  18. Fogtripper macrumors member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    #18
    Booted in safe mode. Safari hanging even more.

    Crash report sent:
    Date/Time: 2011-01-14 11:09:46 -0500
    OS Version: 10.6.6 (Build 10J567)
    Architecture: x86_64
    Report Version: 7

    Command: Safari
    Path: /Applications/Safari.app/Contents/MacOS/Safari
    Version: 5.0.3 (6533.19.4)
    Build Version: 2
    Project Name: WebBrowser
    Source Version: 75331904
    Parent: launchd [114]

    PID: 144
    Event: hang
    Duration: 6.48s (sampling started after 2 seconds)
    Steps: 25 (100ms sampling interval)

    Pageins: 13
    Pageouts: 0


    Process: Safari [144]
    Path: /Applications/Safari.app/Contents/MacOS/Safari
    UID: 502

    Thread 62bc3d4 DispatchQueue 1
    User stack:
    25 ??? (in Safari + 41408) [0x10000a1c0]
    25 NSApplicationMain + 364 (in AppKit) [0x1029cb1a8]
    25 -[NSApplication run] + 395 (in AppKit) [0x1029d248b]
    25 ??? (in Safari + 90868) [0x1000162f4]
    25 -[NSApplication nextEventMatchingMask:untilDate:inMode:dequeue:] + 155 (in AppKit) [0x102a0c7a9]
    25 _DPSNextEvent + 718 (in AppKit) [0x102a0ce64]
    25 BlockUntilNextEventMatchingListInMode + 59 (in HIToolbox) [0x104ddd5f8]
    25 ReceiveNextEventCommon + 148 (in HIToolbox) [0x104ddd69d]
    25 RunCurrentEventLoopInMode + 333 (in HIToolbox) [0x104ddd93a]
    25 CFRunLoopRunSpecific + 575 (in CoreFoundation) [0x101ebbdbf]
    25 __CFRunLoopRun + 873 (in CoreFoundation) [0x101ebc5f9]
    25 __CFRunLoopDoSources0 + 1361 (in CoreFoundation) [0x101ebe401]
    25 MultiplexerSource::perform() + 160 (in CFNetwork) [0x104047748]
    25 URLConnectionClient::processEvents() + 121 (in CFNetwork) [0x10404796d]
    25 URLConnectionClient::ClientConnectionEventQueue::processAllEventsAndConsumePayload(XConnectionEventInfo<XClientEvent, XClientEventParams>*, long) + 874 (in CFNetwork) [0x1040c0c32]
    25 URLConnectionClient::ClientConnectionEventQueue::processAllEventsAndConsumePayload(XConnectionEventInfo<XClientEvent, XClientEventParams>*, long) + 874 (in CFNetwork) [0x1040c0c32]
    25 URLConnectionClient::ClientConnectionEventQueue::processAllEventsAndConsumePayload(XConnectionEventInfo<XClientEvent, XClientEventParams>*, long) + 874 (in CFNetwork) [0x1040c0c32]
    25 URLConnectionClient::ClientConnectionEventQueue::processAllEventsAndConsumePayload(XConnectionEventInfo<XClientEvent, XClientEventParams>*, long) + 254 (in CFNetwork) [0x1040c09c6]
    25 URLConnectionClient::_clientDidFinishLoading(URLConnectionClient::ClientConnectionEventQueue*) + 174 (in CFNetwork) [0x10405b2a0]
    25 _NSURLConnectionDidFinishLoading + 113 (in Foundation) [0x102194728]
    25 WebCore::SubresourceLoader::didFinishLoading() + 49 (in WebCore) [0x1094fb6a1]
    25 WebCore::Loader::Host::didFinishLoading(WebCore::SubresourceLoader*) + 223 (in WebCore) [0x1094fb81f]
    25 WebCore::FrameLoader::checkCompleted() + 166 (in WebCore) [0x1093da616]
    25 WebCore::Document::implicitClose() + 656 (in WebCore) [0x1093daad0]
    25 WebCore::FrameView::layout(bool) + 1451 (in WebCore) [0x1093e76bb]
    25 WebCore::FrameView::performPostLayoutTasks() + 85 (in WebCore) [0x1093f7405]
    25


    Etcetera...
     
  19. maccompaq macrumors 65816

    maccompaq

    Joined:
    Mar 6, 2007
    #19
    I did a Vanilla install of Snow Leopard on my Core i7 Quad Hackintosh, and everything worked great through 10.6.2. On HD1, the update to 10.6.3 broke my sound. On HD2, the update to 10.6.4 also broke my sound. I have fixed the sound, but I will not do any more updates to my system.

    The updates to 10.6.3 and 10.6.4 definitely improved the speed of my computer, so I am not taking any chances with new updates that might slow it down.
     
  20. ThE.MeSsEnGeR macrumors 6502a

    ThE.MeSsEnGeR

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Location:
    Caracas, Venezuela
    #20
    I just finished updating a couple hours ago... and had no problems whatsoever... Snow Leopard still purrs like it always has with me ;)
     
  21. Mac Hammer Fan macrumors 6502

    Mac Hammer Fan

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Location:
    Belgium
    #21
    Sound settings

    Every day I have no sound. When I open the system preferences and the control panel sound, the output is set to CD spin doctor instead of the built-in internal speakers. When I reset it, the next time I use Toast titanium I have again no sound and the setting is again CD spin doctor.
    Also, when I run Xbench: the OpenCL Graphics Test is slower (250-260 vs 275)
     
  22. Fogtripper macrumors member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    #22
    Still in safe mode:

    Now I cannot open any of my desktop folders without the finder crashing.
     
  23. TitanTiger macrumors 6502

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #23
    Those of you having trouble, did you use Software Update or did you download the full Combo Update and run it that way?

    Also, anyone here run Bluecoat's K9 Web Protection internet filter? The last two times I've done an update like this to 10.6, K9 starts throwing kernel panics. I have to uninstall K9 completely, then reinstall after the update to avoid this. Big pain in the ass.
     
  24. wildwell macrumors newbie

    wildwell

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Location:
    Los Angeles
    #24
  25. wildwell macrumors newbie

    wildwell

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Location:
    Los Angeles
    #25
    I used Software Update.
     

Share This Page