I have to log in every time now?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by SPNarwhal, Jun 6, 2015.

  1. SPNarwhal macrumors 65816

    SPNarwhal

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Location:
    illinois
    #1
    It used to be where I'd be able to just click on my shortcut from my phone and be right on the Marketplace, but now it makes me log in EVERY SINGLE TIME. The thing is, it's not a time out issue; I can log in and then immediately click on the shortcut for the website and it will once again make me log in. even though I just logged in 3 seconds prior.

    I'm also getting message notifications in my e-mail, but when I come to the website itself it says I have no new messages.
     
  2. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #2
    I haven't noticed strange login behavior. This on mobile safari? Clearing cookies unfortunately is a pain on mobile safari, but that might be the solution. Does this happen on desktop?

    Also, is this new as a of a couple of days or has it been like this since the transition. There's a caching plugin that might be causing it but we installed that just a couple of days ago

    arn
     
  3. SPNarwhal thread starter macrumors 65816

    SPNarwhal

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Location:
    illinois
    #3
    It's been happening ever since the transition. Yes to mobile Safari, but it doesn't seem to happen on desktop.
     
  4. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #4
    You're not in private browsing in safari are you?

    arn
     
  5. SPNarwhal thread starter macrumors 65816

    SPNarwhal

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Location:
    illinois
    #5
    Nope! But I did clear everything in safari and that seemed to fix the issue. never seen anything like that before.

    The icon also shows up normal again. It used to show up as a blue icon that said "xenForo"

    Thanks, Arn!
     

Share This Page