iOS 11 - Messages Notification

Discussion in 'iOS 11' started by jwatters579, Jul 4, 2017.

  1. jwatters579 macrumors newbie

    jwatters579

    Joined:
    Jun 20, 2015
    #1
    Has anyone else gotten this notification on the home screen regarding Messages? I wake up every morning to the exclamation point. I go in and find there are no issues. Is this a bug? Is anyone else experiencing this?
    IMG_0923.jpeg
     
  2. idrisinan macrumors regular

    idrisinan

    Joined:
    Jun 13, 2016
    #2
    Like iMessage activation pending , it is normal on main iOS updates , it was like this in iOS 9.0, iOS 10.0 and iOS 11 also this issues looks within main update.
     
  3. ryxn macrumors regular

    ryxn

    Joined:
    Jun 5, 2017
    #3
    It's a common bug. I think some users have experienced it when it connects to iCloud.
     
  4. bluehz macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2017
    #4
    Yes, getting that icon at least once a day. Good to hear it is normal
     
  5. Strelok macrumors 6502a

    Strelok

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Location:
    United States
    #5
    When I initially did the sync messages with iCloud that came up a few times. I haven’t had it since though.
     
  6. BroadcastDoc macrumors 6502

    BroadcastDoc

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    #6
    I've noticed that often when that happens, my messages aren't fully synced. I'll go back and look at an old thread and only see the last message. I need to reboot to get them back.
     
  7. bluehz macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2017
    #7
    Interesting - after reading above about sync I decided to check that. it indicated a successful sync about 6 hours ago. I hit the manual sync and received a notification banner “message failed to send 334 days ago”. I attempted to follow the notification but it didn’t do anything and I have no way of finding that message that I can ascertain.
     
  8. Feenician macrumors 68040

    Feenician

    Joined:
    Jun 13, 2016
    #8
    These are all “normal” for the beta and many are experiencing them. Everyone I’ve seen report it, including myself, all have “message failed to send” more than 300 days ago too. I wouldn’t worry about any of it right now. I’m sure there’s been thousands of reports made on it but one more wouldn’t hurt if you have time.
     

Share This Page