iOS 12 Text Selection Issues [MERGED]

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Huntn, Sep 28, 2018.

Tags:
  1. Gutwrench Contributor

    Gutwrench

    Joined:
    Jan 2, 2011
    #26
    As I noted: hopeless.
     
  2. C DM macrumors Sandy Bridge

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #27
    Why? The forums don't get updates?
     
  3. Gutwrench Contributor

    Gutwrench

    Joined:
    Jan 2, 2011
    #28
    I’m not the person to ask.
     
  4. C DM macrumors Sandy Bridge

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #29
    Seems like that's what the "hopeless" comment in that context seemed to imply. (Unless that was misread somehow.)
     
  5. lostngone macrumors 65816

    lostngone

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Location:
    Anchorage
    #30
    I don’t know if this has been brought up before or if it’s something I’m doing wrong but when I go to create or edit a post and I need to highlight text it never seems to work as I think it should.

    I get the two selection brackets but when I try to drag one of them a few words to the left or right it will jump up and select the whole paragraph. It makes selectively selecting blocks of text next to impossible.


    I don’t know if this is an iOS issue or a site scripting issue.
     
  6. AngerDanger macrumors 68040

    AngerDanger

    Joined:
    Dec 9, 2008
    #31
    It's an issue with this site and has been posted about before. Here's a workaround found by @Huntn.

    I've requested that this thread be merged with the one linked above to keep everything consolidated. :)
     
  7. Huntn thread starter macrumors P6

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
    #32
    You saw post 19?
     
  8. I7guy macrumors P6

    I7guy

    Joined:
    Nov 30, 2013
    Location:
    Gotta be in it to win it
    #33
    Seems like this text selection has been fixed. :)
     
  9. lostngone macrumors 65816

    lostngone

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Location:
    Anchorage
    #34
    Not for me?
     
  10. I7guy macrumors P6

    I7guy

    Joined:
    Nov 30, 2013
    Location:
    Gotta be in it to win it
    #35
    It’s working for me. Could be due to the 11.2 beta in conjunction with Xenforo update.
     

Share This Page