Become a MacRumors Supporter for $50/year with no ads, ability to filter front page stories, and private forums.

kevin738

macrumors member
Original poster
Jun 26, 2010
50
29
Yes!! Just used it on my 14PM with iOS 16.1 and it was horrendous! Came here to see if anyone else was having this issue. What is going on???
Honestly not sure. Trying to figure it out myself. Not sure if it’s something with restore or what. Used to do them all brand new but restored this one.
 

Ram65

Suspended
Sep 20, 2014
430
284
Honestly not sure. Trying to figure it out myself. Not sure if it’s something with restore or what. Used to do them all brand new but restored this one.
It could be your network also . Or maybe even the eSim good luck keep us posted please .
 

iPhoneFan5349

macrumors 6502a
Nov 14, 2021
548
456
Honestly not sure. Trying to figure it out myself. Not sure if it’s something with restore or what. Used to do them all brand new but restored this one.
This one supposedly has now better gps technology to more precise location so it is strange
 

matthew23

macrumors 6502
Aug 27, 2010
358
139
I just did a network reset so maybe that’ll help. Not in the car but will test in a bit.
 

jackjason

macrumors regular
Jul 30, 2006
171
8
I am
Count me in as also having the issue. Those having the issue, are we all on 16.1? About to restore back to release version if that’s the case.
I am travelling, if it works with restore, please let me know. I did transfer from another phone to this new one.
 

kevin738

macrumors member
Original poster
Jun 26, 2010
50
29
Count me in as also having the issue. Those having the issue, are we all on 16.1? About to restore back to release version if that’s the case.
I am on 16.1 but 16.1 on my 13 Pro Max has zero issues. Here’s two videos. One is 13 Pro Max on 16.1. Second is new 14 Pro Max on 16.1.



 

Diamond Dog

Cancelled
Apr 6, 2018
394
1,085
I also transferred phone to phone after years of setting up as new. I will restore back to 16.0.1 in a couple of hours and report back if that helps at all.
 

kevin738

macrumors member
Original poster
Jun 26, 2010
50
29
Seems like maybe you mixed them up. The first video appears to be having issues.
I think you can see which is the 14 Pro due to the Dynamic Island. Point still is that it’s jacked and seems a lot of them are.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.