macOS High Sierra 10.13 Works/Does Not Work Thread

Discussion in 'macOS High Sierra (10.13)' started by bradhs, Jun 5, 2017.

Thread Status:
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
  1. myuniqueworld macrumors newbie

    Joined:
    Oct 1, 2015
    #651
    Hi everyone, just to let you know that little snitch 3.8 added compatibility for High Sierra. I just updated OSX and had in mind that I would need to buy a new LS licence, but it just worked. So I googled and found the release notes on ObDevs Website:

    https://www.obdev.at/products/littlesnitch/releasenotes3.html

    I can't edit the first post, probably because I'm too new (post count wise). If anyone could just add v3.8 next to v4.0 there, this might be helpful to some.
     
  2. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #652
    same manufacturer, or different ones? did this start immediately after installing HS? try resetting the SMC, and the PRAM (you can google for your specific mac model)....
     
  3. cdcastillo macrumors 6502a

    cdcastillo

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Location:
    The cesspit of civilization
    #653
    Adium, I hadn't thought of it in almost a decade! You made me smile...


    Mee too!, I have no problems launching Office 2011 in High sierra, altough I have it installed only for emergencies.



    Don't know about spotify, but I don't have any problems with slack version 2.8.2 (downloaded from the app store) and High sierra 10.13 (with supplemental update).
     
  4. ghostface147 macrumors 68020

    ghostface147

    Joined:
    May 28, 2008
    #654
    I can't update from the most recent public beta to 10.13.1. It never finds it, even when I removed my machine from the beta process.
     
  5. Ramic90 macrumors member

    Ramic90

    Joined:
    Dec 3, 2015
    #655
    How do I update from the latest beta (17B46a)? Not showing up on the Mac App Store.
     
  6. MarkPManning macrumors newbie

    MarkPManning

    Joined:
    May 12, 2014
    Location:
    Plymouth, UK
    #656
    Splashtop Business & Splashtop Streamer, both v3.1.6.0, both work - I don't seem to be able to edit the original post.
     
  7. Christ6197 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 23, 2014
    #657
    Hi,

    Maybe i'm blind, but i do not see if : Microsoft Office for Mac 2016 Version: 15.39.0 work properly? I only saw Word 2016!

    Thank you
     
  8. Mac Hammer Fan, Nov 7, 2017
    Last edited: Nov 7, 2017

    Mac Hammer Fan macrumors 6502a

    Mac Hammer Fan

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Location:
    Belgium
    #658
    I am testing High Sierra now.
    Although Office 2011 seems to work, Word has serious problems when I try to open old complex docs with equations and drawings. It crashes.
    When I try to view a pdf in Firefox it is black. It is only displayed properly after saving it to a disk.
    In Safari however there is no problem.
    Parallels 11 seems to work, but sometimes I get a black screen and I have to restart windows. I think it is not 100% compatible.
    My nVidia Geforce is now displayed correctly in the system report under the PCI section.
    But link speed is only 2,5 Gt/s.
     
  9. Christ6197 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 23, 2014
    #659
    Thank you

    I will wait to install it, everything work fine with Sierra.
     
  10. flowrider macrumors 601

    flowrider

    Joined:
    Nov 23, 2012
    #660
    The screen shot shown below is from the Wiki Editable post on the very first page of this post.

    TinyGrab Screen Shot 11-7-17, 1.55.26 PM.png

    I have both Office 2011 (V14.7.7) and Office 2016 (V15.39) and have had no issue with either.

    Lou
     
  11. kagharaht macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 7, 2007
    #661
    Canon MP Navigator EX 4 doesn't work in HS also. Crashes upon launching the application.
     
  12. flowrider macrumors 601

    flowrider

    Joined:
    Nov 23, 2012
    #662
    ^^^^Don't use it, but Canon EOS utility works.

    Lou
     
  13. Sciuriware macrumors regular

    Sciuriware

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Location:
    Gelderland
    #663
    Crossover 16.2.5 { running Irfanview, MSPaint, FormatFactory} works on 10.13.1
    ;JOOP!
     
  14. Mac Hammer Fan macrumors 6502a

    Mac Hammer Fan

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Location:
    Belgium
    #664
    Drag and drop doesn't work in Pages on 10.13.1.
    Also, when I copy info from the IMDb to Pages, the names of the cast aren't included although I selected them.
     
  15. pullman macrumors 6502

    pullman

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Location:
    '(,,,,)°l°
    #665
    Thanks Ashley. Have you tried creating a separate HFS+ volume on the same drive and assign that as scratch for Photoshop CS6?

    Thanks in advance
    Philip

     
  16. xgman macrumors 601

    xgman

    Joined:
    Aug 6, 2007
    #666
    and is broken on 10.13.2 betas
     
  17. ashleykaryl macrumors regular

    ashleykaryl

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Location:
    UK
    #667

    Not at this stage, though I could do at some point. I have 32 gigs of ram on this computer so it would be unlikely that scratch space is ever required. I also have space for an additional SATA or SSD drive that could be used as a scratch drive.
     
  18. bizzwriter macrumors member

    bizzwriter

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Location:
    Left coast...
    #668
    Got my new 2017 i7 48GB RAM 1TB SSD about a month ago -- it shipped with Sierra. Waited until last night to upgrade to High Sierra. Took less than an hour -- maybe 45 minutes or so. Smooth install -- no glitches. It's working like a charm. As a side benefit, my machine dropped from a typical 20GB-ish memory used to 15GB-ish memory used. This is with my typical apps being used (Mail, iMessage, iTunes, Chrome with 10 tabs open, Google Drive, an Excel spreadsheet open, a Word file open). Pleasant surprise.
     
  19. Bob1985 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2015
    #669
    Upgraded from 10.12.6 to 10.13.1 on 2017 MBP 15". Smooth process. Works perfectly so far. Safari feels a little faster. Fewer glitches than with 10.12.6.
     
  20. Sciuriware macrumors regular

    Sciuriware

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Location:
    Gelderland
    #670
    Nobody any problems with Time Machine ignoring the exclude list?
    ;JOOP!
     
  21. Christ6197 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 23, 2014
    #671
    Hi, does someone know if Antidote9 works on High Sierra ?

    Thank you
     
  22. tromboneaholic macrumors 65816

    tromboneaholic

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Location:
    Clearwater, FL
    #672
  23. Christ6197 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 23, 2014
    #673
    Thank you for your fast answer...

    I could have checked myself! :confused:
     
  24. dinga macrumors newbie

    Joined:
    Dec 13, 2016
    #674
    Hi, does anyone also gets a grey screen in Capture One 10.2.1.39 on the latest macos high sierra public beta (17C67b)? Reinstalling the application does not fix the problem and NVRAM reset doesn't work either. Would be great if someone can help me. Currently, I'm unable to process my raw images...
     
  25. csurfr macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 7, 2016
    Location:
    Seattle, WA
    #675
    Has anyone else noticed that the TouchBar iTunes progress bar doesn't work currently? I'm 2 minutes into a song and it doesn't move. . . However, the other one that shows when iTunes is in the foreground DOES work. .

    Not working:
    Touch Bar Shot 2017-11-12 at 10.11.22 PM.png


    Working:

    Touch Bar Shot 2017-11-12 at 10.11.54 PM.png
     
Thread Status:
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.

Share This Page