MacRumors in Safari on Catalina is glitchy

yashrg

macrumors regular
Original poster
Feb 21, 2008
130
11
I have been unable to use MacRumors on Safari because I have been seeing glitch that garbles up the entire page on my iMac running 10.15.6 However, the website works fine in Google Chrome.
Screen Shot 2020-09-03 at 12.33.15 PM.png

Any idea why this might be happening?
 

arn

macrumors god
Staff member
Apr 9, 2001
15,240
3,358
it appears to be an iMac-specific issue:

 

joevt

macrumors 68000
Jun 21, 2012
1,638
765
What's your iMac and GPU model?

I get this on my MacPro3,1 with GTX 680 sometimes. I just reload in a new tab and close the old one.
 

yashrg

macrumors regular
Original poster
Feb 21, 2008
130
11
What's your iMac and GPU model?

I get this on my MacPro3,1 with GTX 680 sometimes. I just reload in a new tab and close the old one.
My iMac is a late 2013 27 inch iMac with 3.4 GHz Intel Core i5 and Nvidia GeForce GTX 775M 2GB graphics
 

yashrg

macrumors regular
Original poster
Feb 21, 2008
130
11
So, I downgraded my iMac to Mojave and it is looking alright again. I will keep an eye on it though.
Screen Shot 2020-09-14 at 10.25.07 AM.png
 

joevt

macrumors 68000
Jun 21, 2012
1,638
765
Works AOK on Safari 14 in Catalina. Looks like an adblocker glitch.
I do have AdBlock extension installed. Catalina 10.15.6 (19G2021). Safari 13.1.2. I'll watch for problems in the future. It's a rare occurrence though. I don't remember if the last time was before or after the last update I installed.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.