MOTO 360 - Pairing issue with iPhone 7

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by V-L@D, Sep 16, 2016.

  1. V-L@D macrumors newbie

    V-L@D

    Joined:
    Sep 16, 2016
    Location:
    Birmingham
    #1
    Hi

    I am unable to pair the Moto 360 (v2-2015) to the iPhone 7. ALthough it is supposed to be compatible.

    Have restarted iphone, restored to factory defaults the watch couple of times and both watch and phone OS are at the latest version. both charged up. Pairing with an android phone works ok with no issues.

    Has anyone else run into this? & does anyone know of any fix for it?

    p.s. I know the iPhone 7 just came out..but maybe someone has the solution :(
     
  2. mastapix macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2016
  3. V-L@D thread starter macrumors newbie

    V-L@D

    Joined:
    Sep 16, 2016
    Location:
    Birmingham
  4. Seminyaksteven, Sep 17, 2016
    Last edited: Sep 17, 2016

    Seminyaksteven macrumors newbie

    Joined:
    Sep 17, 2016
    Location:
    Basel
    #4
    I have exactly the same issue with my Tag Heuer connected (Iphone 7 + Android Wear). It works fine with my Iphone 6 and IOS 10, but not with Iphone 7 . Let's wait for an update!
     
  5. bamfsig45 macrumors member

    bamfsig45

    Joined:
    Sep 9, 2016
    #5
    Just curious if you've had any success? I don't have my 7+ yet but do have a moto 360 2nd gen. I've been debating on getting an Apple watch, this may solidify my decision.

    Thanks
     
  6. V-L@D thread starter macrumors newbie

    V-L@D

    Joined:
    Sep 16, 2016
    Location:
    Birmingham
    #6
    It seems that i'm not the only one. there are some reddit posts with people wiht the same issue. Seems to be a combination of bluetooth ios 10 and iphone 7.
     
  7. anubis1980 macrumors regular

    Joined:
    Oct 22, 2012
    #7
    I have an issue with 6splus and IOS10 and my Moto 360. Keeps disconnecting. Google are aware and working on a fix, so perhaps this will fix the iphone 7 issues too :)
     
  8. anubis1980 macrumors regular

    Joined:
    Oct 22, 2012
    #8
    further to this, my issue is now fixed with the moto360 not connecting, after i installed 10.1 beta :)
     
  9. mrskullfreak macrumors 6502a

    mrskullfreak

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Location:
    michigan north detroit
    #9
    So I can order one and it will work?
    On the next software update
    Thx
     
  10. anubis1980 macrumors regular

    Joined:
    Oct 22, 2012
    #10
    10.02 has fixed the issue with android wear
     
  11. V-L@D thread starter macrumors newbie

    V-L@D

    Joined:
    Sep 16, 2016
    Location:
    Birmingham
    #11
    10.2 fixed only the issue with android wear - ios 10 and all other iphones apart from 7 and 7 plus.

    Owners, like me, of the 7 and 7 plus still can't connect to their devices and they seem to be working on it. I think i need to sell my moto 360 v2 :(
     
  12. bamfsig45 macrumors member

    bamfsig45

    Joined:
    Sep 9, 2016
    #12
    sold mine and bought the updated series 1 Apple Watch from Bestbuy. I'm much happier now and the notifications are better imo than android wear. The Taptic feed back plus the speaker make it a win. glad i switched.

    Sorry you're still having issues.
     
  13. alexdafirst macrumors member

    alexdafirst

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Location:
    Newcastle, UK
    #13
    That's what I've done! I sold my Moto 360 and bought an Apple Watch instead. I'd say it's definitely worth getting.
     
  14. V-L@D thread starter macrumors newbie

    V-L@D

    Joined:
    Sep 16, 2016
    Location:
    Birmingham
    #14
    had the apple watch..design wise is kind of sad :(
     
  15. Alexwithad macrumors 6502

    Joined:
    May 27, 2009
    Location:
    Pittsburgh
    #15
    Yes I am in the boat too, and it's been a few weeks with still no fix! I will not trade for that ugly square 1980s style watch!
     
  16. Ne11y macrumors newbie

    Ne11y

    Joined:
    Feb 17, 2014
    Location:
    Corona, NY
    #16
    I'm having sporadic disconnect with my moto360 v1, on iPhone 7+. Coming from nexus 6p. It's find there. But every so often it'll say disconnected. Reconnect hardly work. Require a restart or cycling of Bluetooth.
     

Share This Page