My AT&T app issues

Discussion in 'iOS Apps' started by Alexrat1996, Jul 24, 2016.

Tags:
  1. Alexrat1996 Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #1
    I have an issue with the my AT&T app the other day I have the extra security code in the account when I tried to putting in when it asked me to put it in I got an error saying passcode incorrect if you still don't know it contact AT&T after I rebooted app and inserts the same passcode I got in is the issue with the app or my internet network connection,server ?

    I used to see alerts on which lines was available for upgrade in the my AT&T app now I don't see which lines are available for upgrade I have to manually find out which lines are available for upgrade why did the notifications go away is there anyway to get them back so I see them every time I log in ?
     
  2. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #2
    It could be a combination of issues, but, my guess is you were typing it wrong. It could have been a server issue, but AT&T is a very large company and doubt they had an issue like that.

    The app was likely updated and dropped that feature. Try poking around in the settings.
     
  3. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #3
    I did put the right passcode what you say it could be a server issue maybe that's it

    do you think after I added extra security to my account did that made the notifications of which lines are available for upgrade go away is that why I don't see it anymore
     
  4. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #4
    I've inserted in passcode before where I thought I was right, but wasn't. My fingers typed a character next to it. What gets super annoying is when I do the same mistake mutiple times.

    Not ruling out an AT&T issue, or your internet. Maybe the connection got dropped or your internet clunked out for a second and clearing the app and restarting it made a new connection.

    Your iPhone is fine, however.
     
  5. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #5
    Why did the notification in the app saying which lines are available for upgrades go away. Do you think after I added extra security feature to account did that make the notifications go away? now I'm forced to manually find out which lines are available for upgrade
     
  6. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #6
    Likely nothing you did made the app notifications go away. Check the settings of the app for notifications.
     
  7. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #7
    After i chatted a week back with AT&T chat to add extra security feature the notifications went away saying which number are available for upgrade is there a setting in the app I can change to get the notifications back
     
  8. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #8
    Likely not. Again, check the settings on the App. The extra security is well worth losing the notification. You can still check your upgrade status, it may take a few more taps on the screen.
     
  9. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #9
    I see now maybe after I did that change that's why I don't see notification of which lines are available for upgrade

    Luckily I can check for upgrades Manually it takes a couple of minutes it's well worth it
    --- Post Merged, Jul 24, 2016 ---
    Other question maybe you can answer for me I will be ordering the new iPhone in the fall via apple website on my carrier AT&T do I just logging to my main account with username (phone number) and my password then do I just choose the lines I want upgrade I have 5 lines in this account
     
  10. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #10
    When ordering, it will guide you through the steps. I haven't heard of anyone that has messed up the process unless they click on the wrong number.
     
  11. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #11
    I see now so when it guides me through the steps will it give me the list of lines in my account to choose from
     
  12. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #12
    From the website, it should. Make sure you know the account holders Social Security Number.
     
  13. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #13
    I know everything but I mean via apple website but via my carrier your meaning it should give me the list of lines to choose from via the main account
     
  14. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #14
    It should, yes. Hopefully another member can chime in.
     
  15. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #15
    Thank so much for answering my Question now I wait for when there going to release it and when I can preorder since I'm in the east coast they should do it at 3 am est 12 am pst

    I already know which lines are avaliable for upgrade
     
  16. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #16
    I would recommend buying it in Store, so that way you can inspect the device for any issues.
     
  17. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #17
    I should but I'm doing the next plan I rather Order it online so my dad gets it at his office I will be ordering him one and me one
     
  18. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #18
    You can do the NEXT plan at the Apple Store. Plus, you can surprise your dad with the phone and bring it to his office.

    **Not responsible if you actually do this and the store does not have enough supply.
     
  19. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #19
    I will doing it online like I been always been doing since they always have 128 Gb in stock it's quicker and easier
     
  20. Videomanmac macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2015
    #20
    Good idea.
     
  21. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #21
    I'm hoping to order both iPhone 7 4.7 inch 128 GB via the apple online app and leaving my 6s plus 128 GB
     
  22. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #22
    I have a question can I trade in my iPhone 6s Plus back to AT&T before I preorder the iPhone
     
  23. Newtons Apple Suspended

    Newtons Apple

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Location:
    Jacksonville, Florida
    #23
    Trade it in for what?
     
  24. Alexrat1996 thread starter Suspended

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #24
    I want to upgrade my dad also to the 7 he don't want want the 6s plus to make his line Elgible I have to trade in the 6s plus and pay a fee due
     
  25. Newtons Apple Suspended

    Newtons Apple

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Location:
    Jacksonville, Florida
    #25
    Have you tried calling AT&T? I am pretty sure they will be able to tell you.
     

Share This Page