Pangu9 iPhone 6s restore problem

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by natev27, Feb 21, 2016.

  1. natev27 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2016
    #1
    *I HAVE NO IDEA WHAT TO DO PLEASE HELP*

    I am running on a Mac. I have followed every step, but my Pangu will say installing cydia app, go to 10% then start backing up. After that it would say configuring environment, then my phone would show a mars sage saying "There was a problem during the restore of your iPhone, please restart it and try restoring again???

    *I HAVE NO IDEA WHAT TO DO PLEASE HELP*
     
  2. bbrks macrumors 65816

    bbrks

    Joined:
    Dec 17, 2013
  3. natev27 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2016
    #3
    I am using an iPhone 6s running iOS 9.0. I am also using Pangu v1.0.0 for Mac. Thank you so much for responding!
     
  4. bbrks macrumors 65816

    bbrks

    Joined:
    Dec 17, 2013
    #4
    Turned off passcode and find my iphone and turned on airplane mode?
     
  5. natev27 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2016
    #5
    Yes I have followed all of the instructions with Pangu, I've jailbroken plenty of other devices before and have never came across a problem like this.
     
  6. bbrks macrumors 65816

    bbrks

    Joined:
    Dec 17, 2013
    #6
    Sorry, than I don't know....I am using Windows lap top...
     
  7. natev27 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2016
  8. eyoungren macrumors P6

    eyoungren

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Phoenix • 85037
    #8
    Was the last update of your iPhone OTA (over the air)? If it was, this is likely to be the reason why it's failing.
     
  9. solo118 macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2011
    #9
    But OP is using 9.0 on a 6S there was no update done.
     
  10. natev27 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2016
    #10
    I just recently got the phone and have not updated it at all.
    --- Post Merged, Feb 22, 2016 ---
    I recently got the phone and haven't updated it at all.
     
  11. eyoungren, Feb 22, 2016
    Last edited: Feb 22, 2016

    eyoungren macrumors P6

    eyoungren

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Phoenix • 85037
    #11
    Ah, ok. In that case, no you wouldn't have done that.

    All I can suggest then is old standbys. Try a different computer, different USB port, different cable. If you have access to a PC, try it from a PC.
     
  12. natev27 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 21, 2016
    #12
    Will do, thanks for the advice.
     

Share This Page