Remaining Logged In?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Huntn, Feb 1, 2014.

  1. Huntn macrumors G5

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
    #1
    It seems like since the "event" here at MRs, I can no longer stay logged into MR for longer than 5 min or so before being automatically logged out. However on my iPad I seem to be permanently logged in. Is there a way for me to fix this (stay logged in) on my Mac with Firefox? Thanks.
     
  2. MacUser2525 macrumors 68000

    MacUser2525

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Location:
    Canada
    #2
    Give clearing the browser cache and deleting cookie(s) for the site a try, FF here always keeps me logged in.
     
  3. macs4nw macrumors 601

    macs4nw

    #3
    Can't comment on Firefox, but I have no problem staying logged in on Safari. I did have a problem from the 'MR hack' till very recently, to post on MR. It would run ok for a while, anywhere from a couple of minutes to ten or fifteen minutes, and then accessing the forums would just slow to a crawl; sometimes Safari would time out, before the page would load. I'm cautiously optimistic that problem has been 'licked'.

    I'd say check all your sys-pref settings, or try Safari for your MR surfing. If that doesn't solve it, contact Arn.
     
  4. Huntn thread starter macrumors G5

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
  5. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #5
    Hi Huntn,

    There shouldn't be a widespread problem. Can you try a different browser and see if it happens in other browsers?

    email me at arn@normalkid.com and we can troubleshoot it more.

    arn
     
  6. Huntn thread starter macrumors G5

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
    #6
    I'll let you know. Thanks! :)
     
  7. Huntn thread starter macrumors G5

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
    #7
    It appear that clearing the cache and deleting cookies has solved the issue so for for today. What is strange is that I thought I had Firefox set up to do this... Such as keep cookies until I close firefox and unchecked "remember history".

    Thank you all for the help! :)
     
  8. Jalopy macrumors member

    Joined:
    Dec 2, 2011
    #8
    I've been experiencing the same problem. I log in and then have to log in again to post a reply.
     
  9. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #9
    What browser are you using?

    arn
     
  10. Jalopy macrumors member

    Joined:
    Dec 2, 2011
    #10
    I tried logging in one time only when posting a reply. Seems to work. I'm on Firefox.
     
  11. ms.mousette macrumors newbie

    ms.mousette

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Location:
    UK
    #11
    I think this happened to me earlier today. I tried to post a reply but had to log in again to post. After logging in again, the pre-submission post seemed still to be OK and I stupidly did not copy and paste because I did not expect a problem. That post has not appeared (and I have not received any warning that it was inappropriate in any way) but another post in a different thread that I made a few minutes later appeared immediately.

    The first post took a long time to put together with information, links and attachments so I would rather that it is held in moderation somewhere in the ether than that it has simply disappeared.

    I don't know how to long to wait to find out if it is queued up somewhere before starting over trying to replicate it.

    Liz
     

Share This Page