So...Can I jailbreak 4.1 using a mac?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by truskyj, Oct 10, 2010.

  1. truskyj macrumors regular

    Joined:
    Jun 30, 2010
    #1
    There are so many threads going on right now with Geohot's jb and I wanted to know if I can jb using a mac yet?
     
  2. sidewinder macrumors 68020

    sidewinder

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Northern California
    #2
    Did you go to the web site? If you did, you would have your answer....

    S-
     
  3. Link2999 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 12, 2008
    #3
    Yup, just make sure you're running a Windows Partition or some kind of application like CrossOver.
     
  4. simple20 macrumors regular

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #4
    I don't know wtf is going on either, but atleast I'll give you the site. I'm currently reading it as well.

    WRONG SITE - EDIT
     
  5. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #5
    Clearly a spam site and not george's. Amazing how people find these sites.
     
  6. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #6
    I know I would appreciate a response other than "just go google it" type of thing. If you take the time to reply, why not give the answer?
     
  7. MikePA macrumors 68020

    MikePA

    Joined:
    Aug 17, 2008
    #7
    Wrong website. Click Here.
     
  8. truskyj thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 30, 2010
    #8
    so, if i'm not running any kind of partition, I guess the answer is I have to wait for greenpoison? Is that right?
     
  9. nabechu macrumors 6502

    Joined:
    Dec 25, 2008
    #9
    There is no mac version yet, its being worked on.
     
  10. truskyj thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 30, 2010
  11. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #11
  12. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #12
    Yes, using bootcamp or VM machine.
     
  13. simple20 macrumors regular

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #13
    To the guys who posted the REAL site, thanks. Clearly some of us are lost and google did not help me much. Thats why 'did you check the site?' is not very helpful.
     
  14. QuarterSwede macrumors G3

    QuarterSwede

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Location:
    Colorado Springs, CO
    #14
    And that worked!?

    ps. The link worked for me just now.
     
  15. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #15
    I'm taking the plunge. What the hell. I can always go back...

    Edit: not having any luck running the program beyond "waiting for devices"...
     
  16. gravytrain84 macrumors 6502a

    gravytrain84

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Location:
    LA
    #16
    Any talk on when the mac version will be released? Will it be limera1n ?
     
  17. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #17
    Why don't you go to www.limera1n.com Refresh the page until the mac version appears.
     
  18. j3yq macrumors 6502

    j3yq

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Location:
    Iowa
    #18
    I had to have itunes downloaded on the the VM
     
  19. QuarterSwede macrumors G3

    QuarterSwede

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Location:
    Colorado Springs, CO
    #19
    I read on another forum that you have to run it from a Vista bottle.

    In Crossover? or are you using Parallels, VMWare, etc?
     
  20. gravytrain84 macrumors 6502a

    gravytrain84

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Location:
    LA
    #20
    Tough guy right here :D
     
  21. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #21
    No more like a common sense guy. You asked a question (which you should have been able to derive your answer from by merely reading this thread) and I answered it. Where's the issue?
     
  22. gadgetdad macrumors 6502a

    gadgetdad

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Location:
    On my iPhone
    #22
    Doesnt work with VM. I had to use a Win XP laptop to JB my iphone 4 from 4.1
     
  23. QuarterSwede macrumors G3

    QuarterSwede

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Location:
    Colorado Springs, CO
    #23
    A lot of others have had success with Parallels.
     
  24. gravytrain84 macrumors 6502a

    gravytrain84

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Location:
    LA
    #24
    Everything go well? I'm in the process of doing that right now.
     
  25. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #25
    I give up with crossover (at least for tonight). Just can't get the itunes installation working, always errors even though it appears to have installed correctly. I have no interest in installing windows just to run one program.
     

Share This Page