iPhone TetherMe for iOS8 is now available

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by got556, Oct 29, 2014.

  1. got556 macrumors 6502

    got556

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Location:
    Indiana
    #1
    Per Reddit

    http://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/2knte0/tetherme_for_ios8_available_for_beta_testing/

     
  2. fongyuen macrumors 6502

    Joined:
    Jun 9, 2007
    #2
    I had to add repo.tetherme.net first and it was there.
     
  3. got556 thread starter macrumors 6502

    got556

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Location:
    Indiana
    #3
    Yes, thats what everyone will have to do for the moment. It states that in the first quote block I put in the OP. ;):p
     
  4. Tigrao macrumors member

    Joined:
    Jun 1, 2012
    #4
    To get it working I had to follow the instructions posted on reddit, but after that it seems to work fine.
     
  5. HankHowdy macrumors 68040

    HankHowdy

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Location:
    Victorville CA
    #5
  6. Snide macrumors 6502a

    Snide

    Joined:
    Apr 12, 2005
    #6
    How are you getting past this screen? (IOS 8.1)
     

    Attached Files:

  7. got556 thread starter macrumors 6502

    got556

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Location:
    Indiana
    #7
    An update just loaded for TetherMe for iOS8 and I went ahead and installed it. Upon re springing I had the blue screen of death for a moment which then turned to just the apple logo. Sat there for a minute and then I held the vol up and power button and it eventually resprung to my home screen. Dodged a bullet. Went ahead and rebooted phone and all is well right now.

    ----------

    You had to have already previously purchased the tweak on iOS 7 for this beta to be seen.
     
  8. Snide macrumors 6502a

    Snide

    Joined:
    Apr 12, 2005
    #8
    Here it is on my IOS 7.1.2 iPhone...

    I double-checked that my iPhone is accociated with my Cydia account, but still get the "unable to install" message...
     

    Attached Files:

  9. got556 thread starter macrumors 6502

    got556

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Location:
    Indiana
    #9
    I think there was a cutoff date of April 2013 and if you had purchased before that then you may not be able to get it yet. I do know one thing, after getting that blue screen and trying to reply to your post just a minute ago in tapatalk I ended up getting the red screen. Gonna be pissed if I have to return this phone already.
     
  10. cookiesnfooty macrumors 6502

    cookiesnfooty

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Harrogate
    #10
    Anyone on three uk can confirm if this works past the 2GB tethering?
     
  11. angusmcfisher macrumors member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    #11
    I'm on 3, but I'm 99% sure it can't bypass this.

    Source: http://www.tetherme.net/faq

     
  12. cookiesnfooty macrumors 6502

    cookiesnfooty

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Harrogate
    #12
    But the idea of this isn't to stop them knowing your using data it is to stop them knowing its data derived from tethering use. I have unlimited data on the phone itself.
     
  13. ravic macrumors member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    #13
    Anyone able to install this on a iPhone 6?
    It does not allow me to install even after following the instructions posted above. It says that my device is not supported.
     
  14. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #14
    You have to wait.
    You didn't see this screen below?
    Nothing is ready for purchase or install yet on the new JB.
     

    Attached Files:

  15. cookiesnfooty macrumors 6502

    cookiesnfooty

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Harrogate
    #15
    Just to let you know this does indeed work on three.
     
  16. 0r30 macrumors 6502

    0r30

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Location:
    Texas
  17. Tortri macrumors 6502a

    Tortri

    Joined:
    Aug 30, 2010
    #17
    On your 7.1.2 iphone add the repo.tetherme.net then purchase the "tetherme iOS 8" upgrade for $2.99. Then it'll work on your iOS 8 device.
     
  18. xXxDieselxXx macrumors member

    Joined:
    Nov 18, 2012
    #18
    Any experiences getting caught by the wireless provider?

    I would like to use this feature but I'm scared of getting caught.

    I have corporate unlimited data but would love to tether from time to time to my wifi iPad.
     
  19. epphllps macrumors 6502

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Location:
    West TN
    #19

    Has worked flawlessly for me over the years with Verizon. Granted I have paid them for their tethering service time to time while waiting for jailbreaks.
     
  20. JackieInCo macrumors 601

    Joined:
    Jul 18, 2013
    Location:
    Colorado
    #20
    I use T-Mobile and have tethered using this and used as much as 75GB in one week and never got a warning. I do have the unlimited everything plan that includes 3GB tethering.
     
  21. dannyyankou macrumors 604

    dannyyankou

    Joined:
    Mar 2, 2012
    #21
    Used to use this all the time. I'm on a shared plan with tethering now though, but great for people that don't have it in their plan.
     
  22. xXxDieselxXx macrumors member

    Joined:
    Nov 18, 2012
  23. amorcito macrumors regular

    Joined:
    Jan 12, 2010
    #23
    Yes, I remember the days without the native tethering while only having 3gigs of data with att. Finally those days have moved on =)
     
  24. Cify macrumors newbie

    Joined:
    Apr 10, 2011
    Location:
    Irvine, CA
    #24
    Not working on my iPhone 6

    Has anyone had success with tetherme for iOS8+ using an iPhone 6?
    I've added the repo.tetherme.net and see the package, but cant install.

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  25. Tortri macrumors 6502a

    Tortri

    Joined:
    Aug 30, 2010
    #25

    You need to add the repo and purchase the $2.99 upgrade from an jail broken 7.xx device. Then it'll be available to download on your iOS 8 device.

    Right now you can't purchase that upgrade from iOS 8 device because cydia disable purchasing.
     

Share This Page