Change Shipping Address

Discussion in 'iPhone' started by capitanbuzo, Sep 12, 2014.

  1. capitanbuzo macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #1
    Will we be able to change the shipping address on our orders by calling Apple? Of course it defaulted to the address on the AT&T account and not the CC billing/shipping info.
     
  2. yanki01 macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
    #2
    with the iPhone 5 pre-order, there was a small window once the iPhone got out of the "processing" stage. you'll get an email once it does and can try to change it then.
     
  3. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #3
    Online or by calling? I was most likely in the same predicament back then too and I remember doing something to change it but can't recall off the top of my head.
     
  4. yanki01 macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
  5. capitanbuzo, Sep 12, 2014
    Last edited: Sep 12, 2014

    capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #5
    Thanks. Does anyone know if you can call and get it sorted earlier?
     
  6. yanki01 macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
  7. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #7
    Well that sucks because that house is going to be tented during delivery...

    Any idea of changing the wireless billing address now?
     
  8. yanki01 macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
    #8
    worth a shot? do it now.
     
  9. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #9
    I'll report back with what I find.
     
  10. xanadeath macrumors 6502

    xanadeath

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    California
    #10
    Has anyone had luck with calling Apple? I chatted with a rep yesterday who said I should be able to change it from the AT&T billing address if I called, but I sat on hold for an hour this morning, even including my drive to work and didn't get through to a human. I'm going to try again later.
     
  11. joeshmo2010 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Location:
    Seattle, WA
    #11
    someone got it changed by calling. Be prepared to wait over an hour... Im at 1 hr 3 min right now.
     
  12. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #12
    Well I'll call first then.

    ----------

    I wish there was an option to mute hold so I can listen to my CPA lecture while waiting...
     
  13. xanadeath macrumors 6502

    xanadeath

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    California
    #13
    That's comforting to hear.
     
  14. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #14
    Is there a different number to call besides 800myapple? I cannot even get through..
     
  15. xanadeath macrumors 6502

    xanadeath

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    California
    #15
    The first couple times I tried, the system told me that due to unexpectedly high call volume they couldn't take any calls and just hung up on me. It took a couple tries to get into the hold queue.
     
  16. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #16
    I'm in. Since seeing what happens with you is like looking an hour into my future, please report back with how it goes.
     
  17. xanadeath macrumors 6502

    xanadeath

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    California
    #17
    I've gotta try again later because I'm at work now, so if you actually could let me know how it works out for you that'd be awesome! I'm just hoping I don't end up waiting too long as I'm not off until 4pm (California). Gah!
     
  18. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #18
    Well they stopped the music and went to constant dial tone, thats annoying...
     
  19. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #19
    I got kicked off of hold... Time to restart again
     
  20. xanadeath macrumors 6502

    xanadeath

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    California
    #20
    Ouch.
     
  21. joeshmo2010 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Location:
    Seattle, WA
    #21
    Got in after an hour and 50 min on hold. Lady happily changed my shipping address. The order status checker is down right now but I'll be sure to check it when it's back up.
     
  22. xanadeath macrumors 6502

    xanadeath

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    California
    #22
    Whoo! I just hope they don't move into prepping for shipment or anything else that might not allow me to change the shipping address anymore before 4pm today *sigh*.
     
  23. wnxgenral macrumors 6502

    Joined:
    May 14, 2008
    #23
    I spent 1.5 hours on the phone this AM, and I successfully got it changed.

    This only works when the order is "in processing" and the line is an existing number, it will not work for new customers.
     
  24. xanadeath macrumors 6502

    xanadeath

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    California
    #24
    It's been a couple launches since I chose (or had the option) to do home delivery. Anyone have any idea based on past experience when it might move out of processing?
     
  25. capitanbuzo thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 17, 2007
    #25
    I was half an hour in, not sure what happened but hopefully I can just get through.

    No clue if i am "in process" or not as the order status is down but I did order last night at about 12:30 and I am just upgrading a line.
     

Share This Page