Notification center problem, brighter pixel boxes

Discussion in 'iOS 10' started by Nannakaroliina, Oct 4, 2016.

  1. Nannakaroliina macrumors newbie

    Nannakaroliina

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Location:
    Oulu
    #1
    Have anybody noticed this kind of problem on their iPhones after iOS 10 update? (attachment picture of my iPhone 7 Plus ) iphone.jpg
    When you open your notification center, there is area of a brighter pixels and them start flashing. I didn't find any answer from internet. I got this same problem on my iPhone 6 Plus and 7 Plus.
     
  2. Jayson A macrumors 68000

    Joined:
    Sep 16, 2014
    #2
    Try rebooting. It could be a temporary glitch.
     
  3. skoosht macrumors newbie

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Location:
    Los Angeles, CA, USA
    #3
    yep, my 7+ does that too. Pretty sure it's a bug in notification center, reboot doesn't fix. At first i thought i had a bum screen, but it only happens when there are notifications pending.
     
  4. 8rlee8 macrumors regular

    Joined:
    Dec 4, 2013
    #4
    It only happens when you pull down NC on the home screen. Doesn't do it when NC is pulled down in an App or lockscreen.
     
  5. VSMacOne macrumors 601

    VSMacOne

    Joined:
    Oct 18, 2008
    #5
    I've never seen this happen before. Did you try Reset all settings?
     
  6. Hansana macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2014
    #6
    Yeah happened in my 6 plus. Then my new 7 plus does that too. Weird. And the if you take a screenshot it's not there.
     
  7. KAMB macrumors 6502

    Joined:
    Aug 22, 2013
    Location:
    Connecticut
    #7
    I took myself off of the public beta for now until I get my 7+ but even on the non-beta OS I am seeing this same issue intermittently on iOS 10.
     
  8. Boardiesboi macrumors 6502a

    Boardiesboi

    Joined:
    Sep 3, 2013
    Location:
    Sydney Australia
    #8
    Same. Pretty sure it's a bug. I've already reported it as an issue on the iOS 10.1 beta feedback app
     
  9. Nannakaroliina, Nov 1, 2016
    Last edited: Nov 1, 2016

    Nannakaroliina thread starter macrumors newbie

    Nannakaroliina

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Location:
    Oulu
    #9
    I actually have been solving this with Apple Senior Advisor and Apple Engineers have looked at this problem. They told me that the problem was in my backup. So I set my iPhone as new iPhone. Problem disappeared for now. But it's still feels weird
     
  10. Henrikas macrumors newbie

    Henrikas

    Joined:
    Nov 7, 2016
    #10
    7+ cases have the same problem, any solution? or return my iphone. please answer ************@hotmail.com
     
  11. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #11
    I believe someone recently mentioned that something similar/related to this was addressed in iOS 10.2 beta 1.
     
  12. Henrikas macrumors newbie

    Henrikas

    Joined:
    Nov 7, 2016
    #12
    hopefully not the chip ir screen
     
  13. skoosht macrumors newbie

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Location:
    Los Angeles, CA, USA
    #13
    this still happens to me in 10.1.1 and as stated earlier by @8rlee8 "It only happens when you pull down NC on the home screen. Doesn't do it when NC is pulled down in an App or lockscreen"
     
  14. Henrikas macrumors newbie

    Henrikas

    Joined:
    Nov 7, 2016
    #15
    When changing size text problem disappears. This will be ios or hardware
     
  15. Hansana macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2014
    #16
    Yes 10.2 fixed that problem. Had that on my 6 plus as well as 7 plus.
     
  16. teddybearstand macrumors regular

    teddybearstand

    Joined:
    Jun 17, 2013
  17. Henrikas macrumors newbie

    Henrikas

    Joined:
    Nov 7, 2016
    #19
    Release date ios 10.2 ?
    --- Post Merged, Nov 9, 2016 ---
    Haw i can instal ios 10.2 beta without being a developer
     
  18. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #20
    No one really knows, but most likely sometime before the end of the year.

    You can sign up to be a public beta tester at https://beta.apple.com/sp/betaprogram/
     
  19. Nannakaroliina thread starter macrumors newbie

    Nannakaroliina

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Location:
    Oulu
    #22
    I have been using my iPhone 7+ for month without that problem. So I can confirm that my backup caused it. Also my 6+ is working well.

    If you don't mind of loosing your backup, just set your iPhone as a new iPhone and never restore your backup. That worked for me!
     

Share This Page