no video

  1. swleo

    MP 1,1-5,1 Mac Pro 5,1 (Mid 2012) - Boots up but no video output (black screen)

    Hi all, After a restart, my Mac Pro 5,1 boots up without video output, I can access the files and content via a networked computer, so I can confirm booting up is not an issue. My Mac Pro: Mac Pro 5,1 (Mid 2012) 3.2GHz Quad-Core Intel Xeon 3 x 16GB 1066Mhz DDR3 ECC 1 x 1TB SATA SSD / 2 x 1TB...
  2. M

    MP 1,1-5,1 Mac Pro 5,1 2010 - Boots up but no video output (black screen)

    Hi, true Apple Geniuses, After literally years of lurking here and finding every answer to every Mac problem I’ve had (which I greatly appreciate), I’m now officially stumped and posting for the first time. I’m really hopeful someone can put an end to my weeklong descent into madness ... I’ll...
  3. Phillez

    MP5,1: ASUS R560-OC-4G no video

    I just installed a ASUS radeon RX 560 installed in my MP5,1. I get no video, but 10.13.6 recognises the card in PCI devices when GT 120 is installed as well. My screen also registers a connected device when HDMI or DVI is connected, but no signal. Initially I thought it needed external power but...
  4. D

    mac pro 1,1 no video boot

    Just bought a used Mac Pro 1,1 tower of craigslist with no GPU or HDD. I have a blank SSD and 2.5 to 3.5 converter, a used mac GT 120, and a used GTX 680 i have flashed to work with mac. With either card, I get the chime but no video goes out my monitor. My keyboard lights up and I have gotten...
  5. I

    MAC PRO 4,1 No video

    Hello, I have a MacPro 4,1 dual cpu that I inherited. When I initially got it there was no power, so I replaced the PSU. It boots up now, the HDD Spins, and so does the fan on the NVIDIA GeForce GT 120. But I don't get any video out. I think the HDD was wiped as well. I will post more...
  6. hcs-mac

    RAM slot causing system not to boot after CPU Upgrade, Mac Pro 1,1

    I am having a weird issue after I updated the CPU's on my Mac 1,1 to the quad core from the dual cores. If dimm 1 on the lower RAM board is occupied the system does not boot. The system turns on and the fans turn on as normal however there is no video out put and no chime, the white front LED is...
  7. Mormislaw

    nVidia GPU working only after restarting

    Hi I'm using a 1,1 Mac Pro on El Capitan. I have a GTX750 alongside the original 7300GT installed with the latest driver for this version. However, when I boot the system, there's no image. I have to reboot the Mac a few times, then it starts to work. Can you please help me? Thanks in advance
  8. S

    Mac Pro 1,1 GPU: No video output from multiple cards

    I have a Mac Pro 1,1 that I am attempting to upgrade for the purposes of updating it to El Capitan. I hadn't used the computer in a year or two, and there was not an HDD installed in the system. (I pulled drive from it a while back for another project) When I stopped using it a few years ago...
  9. Project Alice

    another g5 startup thread

    Hi all, I have a dual 2.0 G5, it sat for a little over a year but the last time it was hooked up it worked just fine and never really had any issues until now. It starts up, chimes. and thats it. No video. I can hear hard disk activity for a couple seconds, my display light turns green for...
  10. E

    Power Mac G3 B&W Chimes but no video

    Hi, I recently got a B&W tower PowerMac G3 (don't know exactly which model) without DVD reader and HDD. I powered it and saw a grey screen with a folder and a question mark followed by the finder logo. Probably couldn't find OS X (duh). At least it booted. I powered it off, got a OS X Tiger...
  11. S

    iOS 10 No Audio and No Video (mutegate?)

    A Short Introduction Hi MacRumors, you guys are my last hope. I come to you from the official Apple forums (Apple Communities), where a lot of people on iOS 10 on the 6, 6 Plus, 6s and 6s Plus, and the iPhone 7 are experiencing headphone audio loss, or just random bouts of complete audio loss...
  12. ewleonardspock

    Macintosh SE makes hissing sound and has no video

    Hi, All. I ordered a Macintosh SE from eBay the other day in working condition. As I'm sure you've all experienced before, USPS really doesn't care about your packages, so when I saw the USPS guy throw it off the truck I had a feeling it wasn't going to work... and I was right. When I connect...
  13. sailingdarter

    Biege G3 Help. Good startup chime. HDD spins up. No video

    Greetings everyone, new poster here but I have been impressed how this forum community has been helpful in the past and it has definitely helped me out I was wondering if I could have help in diagnosing this problem. While I have done a lot of googling and troubleshooting, I am out of ideas...