AT&T Premier Down?

Discussion in 'iPhone' started by eekcat, Oct 6, 2011.

  1. eekcat macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 5, 2010
    #1
  2. USMCWifey07 macrumors member

    Joined:
    Aug 17, 2011
    #2
    I keep getting error codes when I go to try and add a line to get a 4s :mad:
     
  3. jpeg42 macrumors 6502a

    jpeg42

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Orygun
    #3
    Maybe because it is down while they set it up for the pre-order? Are you mad that you can't order before midnight???
     
  4. benjamin9876 macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #4
    i got a error code P1234 .

    anyone else getting that??

    im so worry... what can we do if we cant get in the premiet site?
    Does order from apple still automatic apply our discount?
     
  5. USMCWifey07 macrumors member

    Joined:
    Aug 17, 2011
    #5
    Its midnight here lol...No I'm sure it'll work here soon
     
  6. Advil macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 4, 2008
    #6
    this is because it's not available to order til 12 am PACIFIC time... just be patient. one more hour.
     
  7. USMCWifey07 macrumors member

    Joined:
    Aug 17, 2011
    #7
    That's the same code I'm getting as well
     
  8. monaarts macrumors 65816

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Location:
    Kennesaw, GA
    #8
    If I can't pre-order it through AT&T because of this I am going to pre-order through Sprint. I am tired of AT&T being so cocky and I will allow them to make the decision for me tonight.


    - Joe

    ----------

    Yea, but this happened last year and Premier members didn't get their iPhones for weeks!!!

    - Joe
     
  9. MacGurl111 macrumors 65816

    MacGurl111

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Location:
    Seattle
    #9
    We're premier. Does it matter if you order your phone off that site or the apple? Same price?
     
  10. jamespa66 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Kenosha, WI
    #10
    Same error here, must be getting ready for the launch.
     
  11. jpeg42 macrumors 6502a

    jpeg42

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Orygun
    #11
    It doesn't matter. Just people freaking out.
     
  12. monaarts macrumors 65816

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Location:
    Kennesaw, GA
    #12
    Same.
     
  13. USMCWifey07 macrumors member

    Joined:
    Aug 17, 2011
    #13
    As far as I know it won't make a difference
     
  14. jamespa66 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Kenosha, WI
    #14

    I had no problem last year at all.
     
  15. MacGurl111 macrumors 65816

    MacGurl111

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Location:
    Seattle
  16. island macrumors 6502

    island

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Location:
    CT
    #16
    Got mine one day before official release last year with Premier, to each his own.
     
  17. emaja macrumors 68000

    Joined:
    May 3, 2005
    Location:
    Chicago, IL
    #17
    Not all Premier customers. I pre-ordered as soon as the servers went live and got mine a day early.

    Don't panic yet :p
     
  18. eekcat thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 5, 2010
    #18
    I dunno about everybody else, but my order is for work, on a business account -- so I can't order from Apple (says the line type isn't supported). Did the same last year and my order arrived the day before release day... But I'm quickly getting tired of this stay up till midnight/3am/4am/blah blah crap.
     
  19. Type X macrumors regular

    Joined:
    Jan 29, 2010
    #19
    ditto.
     
  20. benjamin9876 macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #20
    i cant even log into my account now.. anyone ?:(
     
  21. EvoNiner1986 macrumors regular

    Joined:
    Jan 17, 2011
    #21
    I can log in but I'm still getting the 1243 error
     
  22. nutmac macrumors 68040

    Joined:
    Mar 30, 2004
    #23
    Crap, my account is locked for trying to login too many times.
     
  23. Krayzie116 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 31, 2010
    #24
    mine just says Site Currently Unavailable "Wireless from AT&T is continually working to improve our web site for our customers. Unfortunately, our site is unavailable and cannot handle your request at this time. Please be assured that we are working as quickly as possible to remedy the situation. We apologize for this inconvenience and ask that you please try back again later." :(
     
  24. antman2295 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 30, 2010
    #25
    It just keeps freezing and on apple, i just keep getting we are sorry! Grrr wth apple cant start their own party at the right time?!
     

Share This Page