Very strange hard-reboot behaviour!

Discussion in 'iOS 10' started by 6836838, Sep 1, 2016.

  1. 6836838 Suspended

    Joined:
    Jul 18, 2011
    #1
    Had anyone else noticed this?:



    I'd love to hear your thoughts. This happens every time. The first time, I lost all App settings.
     
  2. sbailey4 macrumors 68030

    sbailey4

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Location:
    USA
    #2
    not seen that but why are you hard booting? Is there something locked up? Maybe whatever reason you are having to hard boot is whats causing this strangeness?
     
  3. 6836838 thread starter Suspended

    Joined:
    Jul 18, 2011
    #3
    I hard-rebooted the first time as the screen locked up due to multiple alarms popping up in the morning. Trying to stop one caused a screen lock-up - a segmentation fault (according to the logs). Successive hard-reboots are thus merely as a result of my new-found curiosity and hence this post. It never did this before, although I'm also on new hardware, so it may be as a result of that. And hence asking if others have witnessed said issue.
     
  4. gwang73 macrumors 6502a

    gwang73

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Location:
    San Francisco Area
    #4
    I've had this happen on a few hard reboots but most of them are normal.
     
  5. Hype-149 macrumors member

    Joined:
    Dec 13, 2015
    Location:
    Vancouver, BC
    #5
    Mine does that pretty much anytime I hard reboot.
     
  6. Dieseldk macrumors newbie

    Joined:
    Sep 22, 2013
    Location:
    Denmark
  7. Siilver777 macrumors member

    Joined:
    Dec 1, 2013
    Location:
    Paris, France
    #7
    Everytime I reboot. iPhone 6s Plus, what about you?
     
  8. atlchamp macrumors 65816

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Location:
    ATL
  9. dearfriendx macrumors 6502

    dearfriendx

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Location:
    San Diego, CA
    #9
    Did it this morning from a lock up. The top 1/4 of the screen faded into red and then it rebooted. Each time it's a different looking glitch when rebooting. Last time was green, another time was gray.
     
  10. cale508 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Location:
    IL
  11. iloveallgadgets macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2013
    #11
    On my 5s I get a blue screen right before it reboots using the Power+Home combo.
     
  12. 6836838, Sep 2, 2016
    Last edited by a moderator: Sep 3, 2016

    6836838 thread starter Suspended

    Joined:
    Jul 18, 2011
    #12
    Good to hear others are experiencing this too. On my previous hardware, it was just a standard black screen. No one else has experienced the need for re-activation and the loss of App settings then? This has not happened since the first time, but makes me extremely nervous.
     
  13. Suckfest 9001 macrumors 65816

    Suckfest 9001

    Joined:
    May 31, 2015
    Location:
    Canada

Share This Page