This Forum on Classilla

Discussion in 'PowerPC Macs' started by AmazingHenry, May 26, 2017.

  1. AmazingHenry macrumors 65816

    AmazingHenry

    Joined:
    Jul 6, 2015
    Location:
    Central Michigan
    #1
    I saw in another thread that this forum could be used with Classilla. Tried on my Clamshell (with Panther) and got an error about the encryption. I'm going directly to forums.macrumors.com as @bunnspecial said in that other thread.

    Any ideas?

    Thanks,
    Henry
     
  2. G4fanboy macrumors regular

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Andalucia Spain
    #2
    Do you have Classilla 9.3.3? 9.2.3 do not handshake modern certificates
     
  3. Hrududu macrumors 68020

    Hrududu

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Location:
    Central US
    #3
    How old was the thread? Classilla doesn't work with much of anything anymore due to updated security. I haven't been able to get on MacRumors with it for a while now.
     
  4. foxlet, May 27, 2017
    Last edited: May 27, 2017

    foxlet macrumors regular

    foxlet

    Joined:
    Aug 5, 2016
    #4
    From what I can tell, it still seems to work fine on Classilla running off OS 9 from my PowerBook G4, although the page does have missing elements due to the age of the browser.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  5. AmazingHenry thread starter macrumors 65816

    AmazingHenry

    Joined:
    Jul 6, 2015
    Location:
    Central Michigan
    #5
    Using 9.3.3. Foxlet, do you have any additional software installed?
     
  6. bunnspecial macrumors 603

    bunnspecial

    Joined:
    May 3, 2014
    Location:
    Kentucky
    #6
    It was last week. I don't know what the issue is, but several of us were able to get it to work.
     
  7. AmazingHenry thread starter macrumors 65816

    AmazingHenry

    Joined:
    Jul 6, 2015
    Location:
    Central Michigan
    #7
    Only difference I really see is that I'm running Panther and you're running OS 9. I'll boot into OS 9 on my Clamshell and try there.
     
  8. tevion5 macrumors 68000

    tevion5

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Location:
    Ireland
    #8
    Works fine on my 8600 running Mac OS 9.2.2, and latest version of Classilla.

    I can view, scroll, post and edit no problem. But I do indeed have to go straight to the forum. The main page will not work and gives me the stated encryption error.

    You can see me using it here.
     

Share This Page